Klantbeoordeling van
9.7/10
Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken
Een handige online tool voor de berekening van uw maximale hypotheek
Past uw hypotheek nog bij uw huidige situatie?

Hypotheekadviseur

Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen die u voor de langere termijn neemt. Goed hypotheekadvies en een goede financieel adviseur zijn noodzakelijk om de juiste beslissing te kunnen maken.

Meer bekijken
Hypotheekadviseur Ekelmans Financieel Advies

Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs geven u persoonlijk advies op maat bij het afsluiten van een hypotheek. Wij kijken welke hypotheek het best bij u past en zorgen ervoor dat het gehele proces in goede banen wordt geleid. 

Vertrouwen en een persoonlijke klik vinden wij heel belangrijk en daarom bieden wij een gratis eerste gesprek aan, een oriëntatiegesprek, waarna u kunt beslissen wat de vervolgstappen zullen zijn. 

 

Bij ons bent u verzekerd van de de volgende voordelen:

  • Advies afgestemd op uw persoonlijke situatie en omstandigheden
  • Onafhankelijk advies op maat: u betaalt nooit teveel
  • Een transparante werkwijze
  • De volle aandacht die u verdient
  • De juiste kennis van alle regelingen en mogelijkheden

 

Werkgebied

Heeft u een woning op het oog of bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek bij een van onze financieel adviseurs bij u in de buurt. Wij zijn werkzaam in Oost-Nederland in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo en Zutphen.

 

Algemene informatie

Voordat u een hypotheekadviesgesprek aangaat met een van onze financieel adviseurs, verkennen we eerst al uw mogelijkheden in een eerste gesprek, het oriëntatiegesprek. Dit gesprek is gratis en duurt meestal een half uur. Na het oriënterende gesprek weet u globaal wat u kunt lenen en in welke prijscategorie u een huis kunt gaan zoeken. Wanneer u al een bod op een huis heeft gedaan, kan snel een vervolgafspraak met de hypotheekadviseur worden gemaakt.

 

De kwaliteit van het advies dat vooraf gaat aan de keuze voor een hypotheek, is net zo belangrijk als het maken van de keuze zelf. Wij zijn ons hiervan bewust en besteden daarom ook onze volledige aandacht aan het adviestraject dat wij samen met u in gaan. De wisselwerking van u als klant en ons als financieel adviseur is hierin belangrijk, maar na een intensieve samenwerking kunt u er zeker van zijn dat u straks de juiste hypotheek kiest. We leveren advies op maat vanaf het oriëntatiegesprek tot aan het moment dat u uw handtekening onder uw hypotheek zet, en staan ook graag in de daarop volgende jaren voor u klaar met het juiste advies.

Wij geven u antwoord op vragen zoals welk hypotheekbedrag u kunt lenen, welke vorm het beste bij u past en welke rentevaste periode het meest gunstig voor u is. Of dit nu in het geval is van uw eerste hypotheek, een nieuwe hypotheek voor een andere woning of het oversluiten van uw hypotheek.

 

Kosten hypotheekadvies

De kosten voor een hypotheekadvies zijn case afhankelijk. Dit is sterk afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt. Wij maken graag een afspraak om uw huidige situatie in kaart te brengen.  Lees meer over de kosten van hypotheekadvies.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

De kosten voor een onafhankelijk hypotheekadvies liggen vaak wat hoger dan de kosten van afhankelijk advies. Dit komt doordat u een hypotheek op maat krijgt en alle aanbieders op de markt met elkaar worden vergeleken.  Met een onafhankelijke hypotheekadviseur bespaart u dus uiteindelijk vaak veel meer geld, dan het bedrag dat u in de eerste instantie voor het advies kwijt bent. Lees meer over onafhankelijk hypotheekadvies.

 

Nieuws & blog

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent hypotheken? Wij zetten alles voor u op een rijtje in onze blog over hypotheken.

 

Handige artikelen:

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Zij gingen u voor

Wij hebben de afgelopen jaren honderden klanten tevreden kunnen stellen. Bent u de volgende?

Jet & Sander Hypotheek
13-10-2021
Sibren is écht onze redder in nood geweest. Na ruim een half jaar aanklooien met de vorige hypotheekadviseur, hebben we hem gevraagd om ons verder te helpen. Wat vooraf nog wel ‘oké’ leek...
Rob Pensioen
02-10-2021
hij begreep het doel van mijn adviesvraag zeer goed. zijn advies heeft de duidelijkheid gegeven waarnaar ik op zoek was. heldere uitleg, zowel de intake, het advies als de nazorg perfect. kortom,...
Herman en Wilma Hypotheek
26-09-2021
Zeer begrijpelijke uitleg en duidelijk....
PZ Hypotheek
10-09-2021
Snel reagerend. No nonsens. Doelgericht. Ter zake en to the point.
JG & IS Hypotheek
10-08-2021
Bedankt voor de goede hulp! Duidelijk, recht op het doel af en prima resultaat.
Tim Hypotheek
06-08-2021
Ik heb een zeer plezierige ervaring gehad met de zorgvuldig en professionele manier waarmee Sibren mij heeft geholpen. Sibren werkt efficiënt, snel en communiceert met duidelijkheid en betrekking.
Vincent Hypotheek
29-07-2021
Wat een prettige samenwerking! Sibren heeft veel verstand van zaken, werkt snel en doelgericht en neemt je als klant goed mee in de mogelijkheden. Hij biedt de nodige ondersteuning bij het zetten...
Stefan Hypotheek
22-07-2021
Ik heb Sibren mogen ervaren als een deskundige en geduldige adviseur die mij als leek goed heeft weten mee te nemen in de afwegingen die ik moest maken. Hij heeft een goed gevoel voor humor, is zeer...
Eef Arbeidsongeschikthei...
11-07-2021
Sibren is een heel prettige adviseur. Werkt snel, is helder in de verschillende mogelijkheden en onderbouwd zijn voorkeur, zonder deze op te dringen. Zijn tarief is heel fair.
Anoniem Hypotheek
05-07-2021
In aard/ afhandeling is de handelswijze met steekwoorden; Doeltreffend en zakelijk te noemen,
M.S. Hypotheek
24-05-2021
We kregen makkelijk contact met Sibren. Tevens was hij was erg duidelijk en geduldig in het uitleggen van alle stappen met betrekking tot het aanvragen van de hypotheek. Alles ging in overleg en kon...
Silva Hypotheek
06-05-2021
Sibren is no-nonsense met oog voor de klant. Werkt vanuit wens klant en past die toe door zijn deskundigheid. Vriendelijk, mensgericht, accuraat, professioneel en doelgericht. Ik zal weer gebruik...
JWB Hypotheek
26-04-2021
Sibren is deskundig, goed bereikbaar en reageert snel. In korte tijd de zaken goed geregeld.
Florence Hypotheek
14-04-2021
Voor de tweede keer een nieuwe hypotheek verkregen via Sibren Ekelmans. Ik kan hem zeer aanraden. Heel fijn in het contact, snel duidelijkheid en heel goed bereikbaar. Denkt heel erg mee met je...
D s Hypotheek
13-04-2021
Kan Sibren zeker aanbevelen....
Anouk Hypotheek
06-04-2021
Wij kunnen iedereen Ekelmans financieel advies aanraden en hebben voor de tweede keer een hypotheek via Sibren afgesloten. Sibren is heel kundig, denkt goed mee, is betrokken en houdt rekening met...
Leoni Hypotheek
28-03-2021
Erg blij met Sibren als adviseur. Neemt je continu mee in alle mogelijkheden. Helder advies en snelle reactie op alle voorkomende vragen. Onze hypotheek was snel en goed geregeld!
MB Hypotheek
28-03-2021
Een vertrouwd adres voor alle financiële vraagstukken. Sibren heeft onze hypotheek goed en snel geregeld!
F. A. Financiële planning
28-03-2021
Na een eerdere positieve ervaring met onze hypotheek hebben we Ekelmans nu ingeschakeld om onze financiële toekomst na pensioen in beeld te brengen. Sibren wist snel inzicht te geven in een...
Michiel Pensioen
25-02-2021
Als ondernemer ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen pensioenopbouw. Omdat ik zelf niet dagelijks bezig ben met deze materie is het lastig om te bepalen of we op de goede weg zitten. Samen met...

Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel planner mogen voeren.

U krijgt advies van een financieel planner. De hoge kwaliteitseisen van een financieel planner hebben betrekking op zowel de vakinhoudelijke kennis, als op gedrag en aanspreekbaarheid.

Een financieel planner onderscheidt zich van andere financieel adviseurs door integriteit, deskundigheid en een zeer grote kennis van zaken. Binnen onze branche is er geen hogere onderscheiding. Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel planner mogen voeren. Als consument bent u verzekerd van hoogwaardig advies.
Financieel Planner - Ekelmans Financieel Advies