KOMT U ER NIET UIT? 0546-232024
 • Hypotheekadviseur Deventer

HYPOTHEEKADVISEUR ALMELO

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • VERSCHILLENDE OPTIES

  Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers, om er voor u de meest geschikte uit te kiezen.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Ekelmans Financieel Advies is een hypotheekadviseur in Almelo die al jarenlang haar klanten in Almelo helpt bij de keuze voor de beste hypotheek. Dit is een belangrijke keuze, die niet over één nacht ijs gaat. Er dienen verschillende lastige keuzes gemaakt te worden om tot een passend eindresultaat te komen. U wilt graag dat de hypotheek perfect aansluit bij uw financiële situatie en wensen. Woont u in de omgeving van Almelo? Dan staan onze adviseurs in Almelo graag voor u klaar met een vakkundig hypotheekadvies!

Een hypotheek voor uw droomhuis

Heeft u het huis van uw dromen gezien? Dan helpen wij u graag bij de volgende stap om uit te zoeken of en op welke manier u uw droomhuis kunt financieren. Ook als u uw huidige hypotheek wilt oversluiten, staan wij voor u klaar. U betaalt toch ook niet graag te veel? Onze hypotheekadviseur staat voor u klaar met onafhankelijk hypotheekadvies in Almelo. 

Een hypotheekverstrekker kiezen

Wanneer u de juiste hypotheekvorm voor uw persoonlijke en financiële situatie heeft gevonden, gaan we u helpen bij het vinden van een hypotheekverstrekker. In Almelo zijn verschillende hypotheekverstrekkers. Maar welke is voor u het meest geschikt? Ook hierbij is onze hypotheekadviseur u graag van dienst.

Afspraak maken? Neem contact met ons op! 

Hebt u vragen over uw hypotheek en bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Almelo ? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak met een financieel adviseur. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0546-232024

BEOORDELINGEN

 • Wij hoefden maar te bellen en hij nam onze vraag serieus en ging er gelijk mee aan de slag. Dezelfde dag nog kregen we de antwoorden op onze vragen. Als er wat is waar we niet uit komen kunnen we altijd bellen. Heel prettig persoon en legt alles keurig netjes uit.

  Dennis den Boer
 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken, hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  Nick Koers
 • Zeer heldere uitleg en veel verrichte efforts voor optimaal resultaat.

  Hans de Vries
 • Neemt de tijd voor de klant en zat echt achter de bedrijven aan die ons de hypotheek en verzekeringen leverde vanwege ons deadline.

  D. Suk
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 


Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!