19 augustus
Beste hypotheekadviseur

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten voor uw eerste huis, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u de goede keuze maakt. U kunt zelf aan de slag gaan en verschillende hypotheken vergelijken, maar u kunt dit ook overlaten aan een hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur beschikt over de juiste deskundigheid om u een passend hypotheekadvies te geven. 

 

Om voor uzelf de beste hypotheekadviseur uit te kiezen, moet u verschillende overwegingen maken. Wat zijn de kosten van een hypotheekadviseur en wat kan een hypotheekadviseur precies voor u betekenen? Als u behoefte hebt aan een persoonlijke en transparante aanpak, dan is Ekelmans Financieel Advies de beste hypotheekadviseur voor u.

 

Waar bestaat een hypotheekadvies uit? 

Er is niet een vaste vorm voor een hypotheekadvies, dit is namelijk volledig afhankelijk van uw situatie. U kunt behoefte hebben aan hypotheekadvies wanneer u nog in een oriënterende fase zit, maar het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld al een bod op een huis heeft uitgebracht. Of u nu vragen heeft over de keuze van een hypotheek of over wat de meest gunstige rentevaste periode is voor u, in al deze gevallen kunt u gewoon terecht bij een hypotheekadviseur. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u benieuwd bent wat Ekelmans Financieel Advies voor u kan betekenen.

 

Algemene informatie over een hypotheekadvies

Hypotheekadvies kan u helpen bij alles wat gerelateerd is aan hypotheken en het kopen van een huis. Van het maken van een weloverwogen keuze voor de juiste hypotheek tot eventuele twijfels die kunnen ontstaan wanneer u al een hypotheek heeft afgesloten.In het geval van Ekelmans Financieel Advies krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies. De kosten voor een hypotheekadvies liggen daardoor wat hoger dan wanneer u hypotheekadvies rechtstreeks vanuit een bank krijgt, maar daar krijgt u wel een objectief advies voor terug. Wij sluiten namelijk geen enkele mogelijkheid uit en bekijken echt alle aanbieders om u te verzekeren van een hypotheekadvies op maat. Uiteindelijk krijgt u dus een advies van hogere kwaliteit.

 

Waarom is Ekelmans Financieel Advies de beste hypotheekadviseur?

Bij Ekelmans Financieel Advies kunt u rekenen op de beste hypotheekadviseur voor uw financiële situatie. Onze kracht zit in onze persoonlijke aanpak, waarbij vertrouwen aan beide kanten centraal staat. Wij geven niet zomaar hypotheekadvies, maar kijken samen met u welke stappen er mogelijk zijn. U kunt van onze adviseurs de volle aandacht en inzet verwachten die nodig is om de juiste financiële beslissingen te maken. En voor dit alles betaalt u nooit teveel, want de prijs voor uw persoonlijke hypotheekadvies stellen we altijd van tevoren vast. Neem contact op en we bespreken samen uw mogelijkheden.

 

Onze werkwijze

Door te kiezen voor hypotheekadvies van Ekelmans Financieel Advies, gaat u een samenwerking aan waarin we een prettige werkwijze toepassen voor beide partijen. Zo beginnen we altijd met een kosteloos oriëntatiegesprek. Op die manier krijgt u een globaal idee en dan kunnen we samen de vervolgstappen bepalen. Daarbij kunt u denken aan het maken van een uitgebreide analyse en natuurlijk het op maat geschreven advies. Maar ook daarna staan we voor u klaar. We bemiddelen tijdens het contracttraject en u kunt op ons rekenen als het gaat om nazorg.

 

Ons werkgebied  

Advies krijgen van een hypotheekadviseur uit de buurt is wel zo prettig. Kijkt u rond naar een nieuwe woning in de regio Oost-Nederland? U kunt voor hypotheekadvies terecht bij Ekelmans Financieel Advies in Deventer, Almelo, Zutphen, Hengelo, Enschede en Apeldoorn. Vraag eenvoudig een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan bij u in de buurt.

 

Dit artikel interessant?

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!