Klantbeoordeling van
9.9/10
Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken
Een handige online tool voor de berekening van uw maximale hypotheek
Past uw hypotheek nog bij uw huidige situatie?

Hypotheekadviseur

Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen die u voor de langere termijn neemt. Goed hypotheekadvies en een goede financieel adviseur zijn noodzakelijk om de juiste beslissing te kunnen maken.

Meer bekijken
Hypotheekadviseur

Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs geven u persoonlijk advies op maat bij het afsluiten van een hypotheek. Wij kijken welke hypotheek het best bij u past en zorgen ervoor dat het gehele proces in goede banen wordt geleid. 

Vertrouwen en een persoonlijke klik vinden wij heel belangrijk en daarom bieden wij een gratis eerste gesprek aan, een oriëntatiegesprek, waarna u kunt beslissen wat de vervolgstappen zullen zijn. 

 

Bij ons bent u verzekerd van de de volgende voordelen:

  • Advies afgestemd op uw persoonlijke situatie en omstandigheden
  • Onafhankelijk advies op maat: u betaalt nooit teveel
  • Een transparante werkwijze
  • De volle aandacht die u verdient
  • De juiste kennis van alle regelingen en mogelijkheden

 

Werkgebied

Heeft u een woning op het oog of bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek bij een van onze financieel adviseurs bij u in de buurt. Wij zijn werkzaam in Oost-Nederland in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo en Zutphen.

 

Algemene informatie

Voordat u een hypotheekadviesgesprek aangaat met een van onze financieel adviseurs, verkennen we eerst al uw mogelijkheden in een eerste gesprek, het oriëntatiegesprek. Dit gesprek is gratis en duurt meestal een half uur. Na het oriënterende gesprek weet u globaal wat u kunt lenen en in welke prijscategorie u een huis kunt gaan zoeken. Wanneer u al een bod op een huis heeft gedaan, kan snel een vervolgafspraak met de hypotheekadviseur worden gemaakt.

 

De kwaliteit van het advies dat vooraf gaat aan de keuze voor een hypotheek, is net zo belangrijk als het maken van de keuze zelf. Wij zijn ons hiervan bewust en besteden daarom ook onze volledige aandacht aan het adviestraject dat wij samen met u in gaan. De wisselwerking van u als klant en ons als financieel adviseur is hierin belangrijk, maar na een intensieve samenwerking kunt u er zeker van zijn dat u straks de juiste hypotheek kiest. We leveren advies op maat vanaf het oriëntatiegesprek tot aan het moment dat u uw handtekening onder uw hypotheek zet, en staan ook graag in de daarop volgende jaren voor u klaar met het juiste advies.

Wij geven u antwoord op vragen zoals welk hypotheekbedrag u kunt lenen, welke vorm het beste bij u past en welke rentevaste periode het meest gunstig voor u is. Of dit nu in het geval is van uw eerste hypotheek, een nieuwe hypotheek voor een andere woning of het oversluiten van uw hypotheek.

 

Kosten hypotheekadvies

De kosten voor een hypotheekadvies zijn case afhankelijk. Dit is sterk afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt. Wij maken graag een afspraak om uw huidige situatie in kaart te brengen.  Lees meer over de kosten van hypotheekadvies.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

De kosten voor een onafhankelijk hypotheekadvies liggen vaak wat hoger dan de kosten van afhankelijk advies. Dit komt doordat u een hypotheek op maat krijgt en alle aanbieders op de markt met elkaar worden vergeleken.  Met een onafhankelijke hypotheekadviseur bespaart u dus uiteindelijk vaak veel meer geld, dan het bedrag dat u in de eerste instantie voor het advies kwijt bent. Lees meer over onafhankelijk hypotheekadvies.

 

Nieuws & blog

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent hypotheken? Wij zetten alles voor u op een rijtje in onze blog over hypotheken.

 

Handige artikelen:

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Zij gingen u voor

Wij hebben de afgelopen jaren honderden klanten tevreden kunnen stellen. Bent u de volgende?

Shaquille Hypotheek
08-05-2024
Is duidelijk in zijn uitleg en neemt voldoende tijd om het extra uit te leggen op momenten dat je het niet snapt. Daarnaast erg vriendelijke en kundig.
Anoniem Pensioen
29-04-2024
Hij neemt echt de tijd voor je en indien je het niet snapt blijft hij het op verschillende manieren in Jip en Janneke taal uitleggen. Dat is altijd heel erg prettig
Jan en Betsie Pensioen
26-03-2024
Sibren heeft ons op een duidelijke en voor ons begrijpelijke manier door de pensioen regelingen geloodst. Met een persoonlijk gesprek, telefonisch en per mail. Altijd snel en zeer prettig contact.
Martien Pensioen
25-03-2024
Snel en duidelijk advies over financiele gevolgen en toekomst, bij gebruik maken van de RVU regeling.
Robert Hypotheek
03-01-2024
Sibren is vriendelijk, professioneel en kundig. Nu voor de tweede keer gebruik mogen maken van zijn diensten. Hij weet waar hij het over heeft en is in staat om een complex dossier tot een positief...
Sander Hypotheek
12-12-2023
Zeer professioneel geholpen, maar is ook bereid om naar de persoonlijk situatie van de individu te luisteren. ...
Joran Financiële planning
02-12-2023
Sibren is deskundig, vriendelijk en meedenkend in de situatie. Ineens moesten wij zeer snel schakelen voor een hypotheek en dit is op korte termijn gelukt! Dat wij een groen licht kregen voor het...
Robert Hypotheek
27-10-2023
Competent, betrouwbaar en vriendelijk. Sibren Ekelmans heeft ons vakkundig begeleid bij de aankoop van een nieuw huis.
Joram Hypotheek
18-10-2023
Sibren heeft ons geholpen bij de aankoop van een woning. Er was enige haast geboden en Sibren kon daarin goed mee. Hij is erg kundig en reageert direct op vragen en kwesties. Zeer gedegen en...
Shervan Mustafa Hypotheek
14-09-2023
Ik ben erg tevreden vrezen over Sibren. Als nieuwe Nederlander en starter op de Nederlandse woningmarkt heeft Sibren mij meer dan goed en kundig geholpen. Hij heeft met zijn persoonlijke inbreng...
C Hypotheek
11-09-2023
Alles was duidelijk en helder uitgelegd, communicatie was snel.
Judith Hypotheek
10-09-2023
Sibren is betrokken en legt alles goed uit. Ik kocht voor het eerst zelf een huis en hij heeft me in dat proces erg vakkundig en professioneel begeleid, zonder dat ik de regie kwijt was.
Renssen Pensioen
17-08-2023
Vlot, nauwkeuring en ter zake kundig advies in begrijpelijke taal. In korte tijd verschafte Sibren inzicht en overzicht in onze pensioenen. Dat geeft rust en een blauwdruk voor de toekomst.
Sigrid Hypotheek
07-08-2023
Sibren is snel, nauwkeurig en goed bereikbaar. Zeer tevreden.
A.vdW Financiële planning
04-08-2023
Sibren nam de tijd om ons van goed advies te voorzien.
Maarten Hypotheek
01-08-2023
Hypotheek rond gekregen die buiten de standaard viel. Altijd binnen 5 minuten reactie, ook buiten kantooruren.Komt afspraken na en laat er geen gras over groeien.
F.S. Lettink & B. Rambonnet Hypotheek
24-07-2023
Voor onze eerste koopwoning samen heeft Sibren ons uitstekend geholpen. Geduldig, altijd bereikbaar en snel in zijn vak. Neemt je het werk uit handen en bij onduidelijkheden neemt hij de tijd om je...
Matty Financiële planning
17-07-2023
Snel, geduldig, duidelijk en behulpzaam.Altijd bereikbaar.
Ruud Hypotheek
10-05-2023
Niet voor niets de hypotheek opnieuw laten verzorgen door Sibren. Hij is bijzonder snel en is heel goed bereikbaar voor vragen. Wij vinden hem erg kundig en hij denkt heel goed mee
Marleen Hypotheek
24-04-2023
Flexibel & vlot! Snel geregeld allemaal! We zijn tevreden!

Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel planner mogen voeren.

U krijgt advies van een financieel planner. De hoge kwaliteitseisen van een financieel planner hebben betrekking op zowel de vakinhoudelijke kennis, als op gedrag en aanspreekbaarheid.

Een financieel planner onderscheidt zich van andere financieel adviseurs door integriteit, deskundigheid en een zeer grote kennis van zaken. Binnen onze branche is er geen hogere onderscheiding. Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel planner mogen voeren. Als consument bent u verzekerd van hoogwaardig advies.
Financieel Planner - Ekelmans Financieel Advies