09 september
Overlijdensrisico: zorg voor uw nabestaanden

Voor zover ons is voorgehouden zijn er twee dingen vrij zeker in het leven: we worden geboren en overlijden een keer. De een helaas eerder dan de ander. In veel gevallen is alles goed geregeld en blijven nabestaanden goed verzorgt achter. In andere gevallen komt er naast het verdriet om de overledene ook nog zorgen bij om de financiële kant. Dat wilt u voorkomen toch?

 

Stel zelf uw nazorg samen

Met een overlijdensrisicoverkering regelt u op voorhand de nazorg wanneer u er niet meer bent. Een overlijdensrisicoverzekering is vooral bedoelt voor financiële zekerheid bij vroegtijdig overlijden. Iets wat natuurlijk niemand verwacht of hoopt, maar waar we in praktijk steeds vaker mee geconfronteerd worden. Uw overlijdensrisicoverzekering stelt u zelf samen. U bepaalt de looptijd en het bedrag dat uitgekeerd wordt wanneer u er niet meer bent. Dit bedrag kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden om de hypotheek af te lossen of om minder te werken. Kortom: het moet de nabestaanden in staat stellen om financieel verder te kunnen leven zonder u.

 

Op de hoogte van de wijzigingen 

Aangezien er in de afgelopen jaren veel is gewijzigd op dit gebied loont het de moeite uw situatie te bekijken. Wij helpen u hier graag bij en adviseren op basis van uw huidige situatie wat het beste bij u past.

 

 

Sibren Ekelmans

Sibren Ekelmans is sinds 2005 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij begeleidt het merendeel van zijn klanten met totaaladvies. Of het nog gaat om hypotheken, verzekeringen, pensioen, overlijden, echtscheiding of ontslag. Hij is u graag van dienst.

Dit artikel interessant?

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!