KOMT U ER NIET UIT? 074-7002148
 • Hypotheekadvies in Zutphen

HYPOTHEEKADVIES IN HENGELO

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Heeft u een huis op het oog in Hengelo? Dan is het ook tijd om op zoek te gaan naar een hypotheekverstrekker! Bij Ekelmans Financieel Advies bent u aan het juiste adres voor hypotheekadvies in Hengelo dat volkomen aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw wensen! Ook kunt u bij ons terecht als u uw huidige hypotheek wilt oversluiten.

Bij het vinden van de juiste hypotheek komen veel keuzes kijken. Ten eerste moet u een keuze maken voor het soort hypotheek en ten tweede moet u een geschikte hypotheekverstrekker vinden. Dit zijn lastige keuzes. Wij helpen u daar dan ook graag mee en geven u een gedegen hypotheekadvies in Hengelo!

Wie is Ekelmans Financieel Advies?

Ekelmans Financieel Advies is een ervaren hypotheekadviesbureau en helpt al jarenlang klanten in Hengelo met het aanvragen van een hypotheek. Daarom bent u bij ons verzekerd van vakkundig hypotheekadvies van het begin tot het eind van het hypotheektraject. Hierin behandelen we alle mogelijke risico’s met de daarbij behorende oplossingen.

Hypotheeklasten

Van al uw maandelijkse lasten zijn de hypotheeklasten meestal de grootste. U wilt dan ook niet teveel betalen! Als onafhankelijke hypotheekadvies in Hengelo nemen wij voor u meerdere geldverstrekkers onder de loep, zodat wij voor u de meest geschikte hypotheek vinden en ervoor zorgen dat u nooit te veel zult betalen! 

Hypotheekadvies in Hengelo? Maak direct een afspraak! 

Heeft u vragen met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek? Of wilt u uw huidige hypotheek oversluiten? Kortom, bent u op zoek naar een deskundig hypotheekadvies in Hengelo? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak! Uiteraard komen we ook graag bij u thuis. Een eerste gesprek is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend! 

 

Bel nu: 074-7002148

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!