Hypotheekadviseur

 

Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen die u voor de langere termijn neemt. Goed hypotheekadvies en een goede financieel adviseur zijn noodzakelijk om de juiste beslissing te kunnen maken. 

 

Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs geven u persoonlijk advies op maat bij het afsluiten van een hypotheek. Wij kijken welke hypotheek het best bij u past en zorgen ervoor dat het gehele proces in goede banen wordt geleid. 

 

Vertrouwen en een persoonlijke klik vinden wij heel belangrijk en daarom bieden wij een gratis eerste gesprek aan, een oriëntatiegesprek, waarna u kunt beslissen wat de vervolgstappen zullen zijn. 

 

Bij ons bent u verzekerd van de de volgende voordelen:

 

  • Advies afgestemd op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

  • Onafhankelijk advies op maat: u betaalt nooit teveel

  • Een transparante werkwijze

  • De volle aandacht die u verdient

  • De juiste kennis van alle regelingen en mogelijkhedenWerkgebied

 

Heeft u een woning op het oog of bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek bij een van onze financieel adviseurs bij u in de buurt. Wij zijn werkzaam in Oost-Nederland in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo en Zutphen. 

 

              

Algemene informatie

 

Voordat u een hypotheekadviesgesprek aangaat met een van onze financieel adviseurs, verkennen we eerst al uw mogelijkheden in een eerste gesprek, het oriëntatiegesprek. Dit gesprek is gratis en duurt meestal een half uur. Na het oriënterende gesprek weet u globaal wat u kunt lenen en in welke prijscategorie u een huis kunt gaan zoeken. Wanneer u al een bod op een huis heeft gedaan, kan snel een vervolgafspraak met de hypotheekadviseur worden gemaakt. 

 

De kwaliteit van het advies dat vooraf gaat aan de keuze voor een hypotheek, is net zo belangrijk als het maken van de keuze zelf. Wij zijn ons hiervan bewust en besteden daarom ook onze volledige aandacht aan het adviestraject dat wij samen met u in gaan. De wisselwerking van u als klant en ons als financieel adviseur is hierin belangrijk, maar na een intensieve samenwerking kunt u er zeker van zijn dat u straks de juiste hypotheek kiest. We leveren advies op maat vanaf het oriëntatiegesprek tot aan het moment dat u uw handtekening onder uw hypotheek zet, en staan ook graag in de daarop volgende jaren voor u klaar met het juiste advies.

 

Wij geven u antwoord op vragen zoals welk hypotheekbedrag u kunt lenen, welke vorm het beste bij u past en welke rentevaste periode het meest gunstig voor u is. Of dit nu in het geval is van uw eerste hypotheek, een nieuwe hypotheek voor een andere woning of het oversluiten van uw hypotheek.

 

Kosten hypotheekadvies

 

De kosten voor een hypotheekadvies zijn case afhankelijk. Dit is sterk afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt. Wij maken graag een afspraak om uw huidige situatie in kaart te brengen.  Lees meer over de kosten van hypotheekadvies.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

 

De kosten voor een onafhankelijk hypotheekadvies liggen vaak wat hoger dan de kosten van afhankelijk advies. Dit komt doordat u een hypotheek op maat krijgt en alle aanbieders op de markt met elkaar worden vergeleken.  Met een onafhankelijke hypotheekadviseur bespaart u dus uiteindelijk vaak veel meer geld, dan het bedrag dat u in de eerste instantie voor het advies kwijt bent. Lees meer over onafhankelijk hypotheekadvies.

 

Nieuws & blog  

 

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent hypotheken? Wij zetten alles voor u op een rijtje in onze blog over hypotheken

 

 

Handige artikelen:

 

 

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!