KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Hypotheekadvies in Deventer

HYPOTHEEKADVIES DEVENTER

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Bent u op zoek naar hypotheekadvies in Deventer dat perfect en naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw behoeften? U heeft besloten om een huis in Deventer te gaan kopen of om uw hypotheek over te sluiten. Op dit moment staat u behoorlijk wat te wachten! De mogelijkheden op het gebied van hypotheken zijn oneindig. Allereerst moet u een keuze maken voor een type hypotheek. Daarnaast moet u een geschikte hypotheekverstrekker zien te vinden. Hierdoor ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Ekelmans Financieel Advies helpt u dan ook graag op weg en geeft u een gedegen hypotheekadvies in Deventer! 


Ekelmans Financieel Advies heeft jarenlange ervaring met hypotheekadvisering. Daarom bent u bij ons verzekerd van deskundig hypotheekadvies van het begin tot het eind van het hypotheektraject. In dit traject komen natuurlijk alle mogelijke risico’s aan bod, waar wij de beste oplossingen tegenover stellen.

Hypotheeklasten

Wij zijn ons ervan bewust dat hypotheeklasten vaak een van de grootste, al dan niet dé grootste, maandelijkse lasten zijn. Met deze gedachte in ons achterhoofd starten wij het adviestraject zodat u er zeker van bent dat u nooit te veel zal betalen voor uw hypotheek in Deventer. Wij vergelijken namelijk als onafhankelijk hypotheekadviseur meerdere geldverstrekkers voor u, zodat we altijd een hypotheek vinden die perfect bij uw behoeften aansluit! 

Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont in de omgeving Deventer? Kortom, bent u op zoek naar een gedegen hypotheekadviseur in Deventer? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak bij ons op kantoor in Deventer. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend!

 

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! 

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!