Klantbeoordeling van
9.9/10
Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken
Een handige online tool voor de berekening van uw maximale hypotheek
Beste hypotheekadviseur
19 augustus

Beste Hypotheekadviseur

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten voor uw eerste huis, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u de goede keuze maakt. U kunt zelf aan de slag gaan en verschillende hypotheken vergelijken, maar u kunt dit ook overlaten aan een hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur beschikt over de juiste deskundigheid om u een passend hypotheekadvies te geven. 

Om voor uzelf de beste hypotheekadviseur uit te kiezen, moet u verschillende overwegingen maken. Wat zijn de kosten van een hypotheekadviseur en wat kan een hypotheekadviseur precies voor u betekenen? Als u behoefte hebt aan een persoonlijke en transparante aanpak, dan is Ekelmans Financieel Advies de beste hypotheekadviseur voor u.

 

Waar bestaat een hypotheekadvies uit?

Er is niet een vaste vorm voor een hypotheekadvies, dit is namelijk volledig afhankelijk van uw situatie. U kunt behoefte hebben aan hypotheekadvies wanneer u nog in een oriënterende fase zit, maar het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld al een bod op een huis heeft uitgebracht. Of u nu vragen heeft over de keuze van een hypotheek of over wat de meest gunstige rentevaste periode is voor u, in al deze gevallen kunt u gewoon terecht bij een hypotheekadviseur. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u benieuwd bent wat Ekelmans Financieel Advies voor u kan betekenen.

 

Algemene informatie over een hypotheekadvies

Hypotheekadvies kan u helpen bij alles wat gerelateerd is aan hypotheken en het kopen van een huis. Van het maken van een weloverwogen keuze voor de juiste hypotheek tot eventuele twijfels die kunnen ontstaan wanneer u al een hypotheek heeft afgesloten. In het geval van Ekelmans Financieel Advies krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies. De kosten voor een hypotheekadvies liggen daardoor wat hoger dan wanneer u hypotheekadvies rechtstreeks vanuit een bank krijgt, maar daar krijgt u wel een objectief advies voor terug. Wij sluiten namelijk geen enkele mogelijkheid uit en bekijken echt alle aanbieders om u te verzekeren van een hypotheekadvies op maat. Uiteindelijk krijgt u dus een advies van hogere kwaliteit.

 

Waarom is Ekelmans Financieel Advies de beste hypotheekadviseur?

Bij Ekelmans Financieel Advies kunt u rekenen op de beste hypotheekadviseur voor uw financiële situatie. Onze kracht zit in onze persoonlijke aanpak, waarbij vertrouwen aan beide kanten centraal staat. Wij geven niet zomaar hypotheekadvies, maar kijken samen met u welke stappen er mogelijk zijn. U kunt van onze adviseurs de volle aandacht en inzet verwachten die nodig is om de juiste financiële beslissingen te maken. En voor dit alles betaalt u nooit teveel, want de prijs voor uw persoonlijke hypotheekadvies stellen we altijd van tevoren vast. Neem contact op en we bespreken samen uw mogelijkheden.

Onze werkwijze

Door te kiezen voor hypotheekadvies van Ekelmans Financieel Advies, gaat u een samenwerking aan waarin we een prettige werkwijze toepassen voor beide partijen. Zo beginnen we altijd met een kosteloos oriëntatiegesprek. Op die manier krijgt u een globaal idee en dan kunnen we samen de vervolgstappen bepalen. Daarbij kunt u denken aan het maken van een uitgebreide analyse en natuurlijk het op maat geschreven advies. Maar ook daarna staan we voor u klaar. We bemiddelen tijdens het contracttraject en u kunt op ons rekenen als het gaat om nazorg.

 

Ons werkgebied

Advies krijgen van een hypotheekadviseur uit de buurt is wel zo prettig. Kijkt u rond naar een nieuwe woning in de regio Oost-Nederland? U kunt voor hypotheekadvies terecht bij Ekelmans Financieel Advies in Deventer, Almelo, Zutphen, Hengelo, Enschede en Apeldoorn. Vraag eenvoudig een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan bij u in de buurt.

Vind je dit artikel interresant?
DelenShare on facebookShare on LinkedInShare on TwitterShare to mailShare via WhatsApp
Zij gingen u voor

Wij hebben de afgelopen jaren honderden klanten tevreden kunnen stellen. Bent u de volgende?

Shaquille Hypotheek
08-05-2024
Is duidelijk in zijn uitleg en neemt voldoende tijd om het extra uit te leggen op momenten dat je het niet snapt. Daarnaast erg vriendelijke en kundig.
Anoniem Pensioen
29-04-2024
Hij neemt echt de tijd voor je en indien je het niet snapt blijft hij het op verschillende manieren in Jip en Janneke taal uitleggen. Dat is altijd heel erg prettig
Jan en Betsie Pensioen
26-03-2024
Sibren heeft ons op een duidelijke en voor ons begrijpelijke manier door de pensioen regelingen geloodst. Met een persoonlijk gesprek, telefonisch en per mail. Altijd snel en zeer prettig contact.
Martien Pensioen
25-03-2024
Snel en duidelijk advies over financiele gevolgen en toekomst, bij gebruik maken van de RVU regeling.
Robert Hypotheek
03-01-2024
Sibren is vriendelijk, professioneel en kundig. Nu voor de tweede keer gebruik mogen maken van zijn diensten. Hij weet waar hij het over heeft en is in staat om een complex dossier tot een positief...
Sander Hypotheek
12-12-2023
Zeer professioneel geholpen, maar is ook bereid om naar de persoonlijk situatie van de individu te luisteren. ...
Joran Financiële planning
02-12-2023
Sibren is deskundig, vriendelijk en meedenkend in de situatie. Ineens moesten wij zeer snel schakelen voor een hypotheek en dit is op korte termijn gelukt! Dat wij een groen licht kregen voor het...
Robert Hypotheek
27-10-2023
Competent, betrouwbaar en vriendelijk. Sibren Ekelmans heeft ons vakkundig begeleid bij de aankoop van een nieuw huis.
Joram Hypotheek
18-10-2023
Sibren heeft ons geholpen bij de aankoop van een woning. Er was enige haast geboden en Sibren kon daarin goed mee. Hij is erg kundig en reageert direct op vragen en kwesties. Zeer gedegen en...
Shervan Mustafa Hypotheek
14-09-2023
Ik ben erg tevreden vrezen over Sibren. Als nieuwe Nederlander en starter op de Nederlandse woningmarkt heeft Sibren mij meer dan goed en kundig geholpen. Hij heeft met zijn persoonlijke inbreng...
C Hypotheek
11-09-2023
Alles was duidelijk en helder uitgelegd, communicatie was snel.
Judith Hypotheek
10-09-2023
Sibren is betrokken en legt alles goed uit. Ik kocht voor het eerst zelf een huis en hij heeft me in dat proces erg vakkundig en professioneel begeleid, zonder dat ik de regie kwijt was.
Renssen Pensioen
17-08-2023
Vlot, nauwkeuring en ter zake kundig advies in begrijpelijke taal. In korte tijd verschafte Sibren inzicht en overzicht in onze pensioenen. Dat geeft rust en een blauwdruk voor de toekomst.
Sigrid Hypotheek
07-08-2023
Sibren is snel, nauwkeurig en goed bereikbaar. Zeer tevreden.
A.vdW Financiële planning
04-08-2023
Sibren nam de tijd om ons van goed advies te voorzien.
Maarten Hypotheek
01-08-2023
Hypotheek rond gekregen die buiten de standaard viel. Altijd binnen 5 minuten reactie, ook buiten kantooruren.Komt afspraken na en laat er geen gras over groeien.
F.S. Lettink & B. Rambonnet Hypotheek
24-07-2023
Voor onze eerste koopwoning samen heeft Sibren ons uitstekend geholpen. Geduldig, altijd bereikbaar en snel in zijn vak. Neemt je het werk uit handen en bij onduidelijkheden neemt hij de tijd om je...
Matty Financiële planning
17-07-2023
Snel, geduldig, duidelijk en behulpzaam.Altijd bereikbaar.
Ruud Hypotheek
10-05-2023
Niet voor niets de hypotheek opnieuw laten verzorgen door Sibren. Hij is bijzonder snel en is heel goed bereikbaar voor vragen. Wij vinden hem erg kundig en hij denkt heel goed mee
Marleen Hypotheek
24-04-2023
Flexibel & vlot! Snel geregeld allemaal! We zijn tevreden!

Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel planner mogen voeren.

U krijgt advies van een financieel planner. De hoge kwaliteitseisen van een financieel planner hebben betrekking op zowel de vakinhoudelijke kennis, als op gedrag en aanspreekbaarheid.

Een financieel planner onderscheidt zich van andere financieel adviseurs door integriteit, deskundigheid en een zeer grote kennis van zaken. Binnen onze branche is er geen hogere onderscheiding. Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel planner mogen voeren. Als consument bent u verzekerd van hoogwaardig advies.
Financieel Planner - Ekelmans Financieel Advies