KOMT U ER NIET UIT? 0546-232024
 • Hypotheekadvies in Zutphen

HYPOTHEEKADVIES IN ALMELO

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U wilt graag hypotheekadvies in Almelo dat volkomen aansluit bij uw privésituatie en uw wensen?

U hebt de keuze gemaakt om een woning in Almelo te gaan kopen of uw hypotheek over te sluiten. Dit brengt veel beslissingen met zich mee. Te denken valt aan de soort hypotheek en bij welke hypotheekverstrekker u de hypotheek wilt afsluiten. Belangrijke, maar lastige keuzes. Vandaar dat Ekelmans Financieel Advies u graag voorziet van advies bij het maken van deze belangrijke keuzes.

Ekelmans Financieel Advies heeft jarenlange ervaring met het geven van hypotheekadvies in Almelo. Vandaar dat u bij ons verzekerd bent van deskundig hypotheekadvies van het begin tot het eind van het hypotheektraject. In dit traject komen natuurlijk alle mogelijke risico’s aan bod, waar wij de beste oplossingen voor bieden.

Hypotheeklasten

Hypotheeklasten zijn vaak een van de grootste maandelijkse uitgaven. Misschien zelfs wel dé grootste. Daarom zorgen wij ervoor dat u nooit te veel zult betalen voor uw hypotheek. Omdat wij een onafhankelijk hypotheekadviseur zijn, vergelijken wij voor u diverse geldverstrekkers. Op deze manier vinden wij altijd de beste hypotheek voor u.

Afspraak maken

U woont in de omgeving van Almelo en u hebt vragen omtrent uw hypotheek. Dan bent u voor hypotheekadvies bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0546-232024

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!