KOMT U ER NIET UIT? 055-2032116
Hypotheekadvies in Zutphen

FINANCIEEL ADVIES APELDOORN

Ekelmans Financieel Advies geeft kwaliteitsadvies op maat!

 • TRANSPARANT EN ONAFHANKELIJK

  Onze werkwijze is volledig afgestemd op uw situatie.

 • KOSTELOOS EEN EERSTE GESPREK  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Bent u opzoek naar financieel advies in Apeldoorn? Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in een groot scala aan financiële vraagstukken. Wij geloven in het bieden van een totaal advies. Hierdoor kunnen wij op uw persoonlijke situatie gericht advies geven. Al jarenlang voorzien wij onze klanten in Apeldoorn van een uitstekend advies, bent u de volgende?

Financieel advies Apeldoorn: Wat kunnen wij voor u doen?

Een verandering in uw leven gaat vaak samen met het nemen van financiële beslissingen die voor langere termijn van invloed zijn. Wij zijn voor vele ondernemers en particulieren een partner die hen ondersteunt bij het maken van bepalende financiële beslissingen. Onze experts bieden onder andere financieel advies in Apeldoorn op het gebied van hypotheken, echtscheidingen, pensioen, ontslagvergoedingen, overlijden en nog veel meer situaties.

Onze werkwijze

Om u het beste van dienst te kunnen zijn beginnen wij altijd met het in kaart brengen van uw financiële situatie en wensen. Dit is altijd de basis voor een gedegen advies. Nadat uw situatie in kaart is gebracht doen we een uitgebreide analyse naar alle mogelijkheden en bekijken we samen welke van deze mogelijkheden het beste past bij uw behoeften. Aan de hand van uw situatie, behoeften en mogelijkheden geven wij een onafhankelijk advies dat op maat is geschreven. Hierbij staan uw wensen altijd centraal.

Ook bieden wij hulp bij bemiddeling en hechten wij veel waarde aan nazorg. Wij helpen u bij het aanleveren en verzamelen van al uw stukken en kunnen bemiddelen met de aanbieders van financiële diensten. Op deze wijze zorgen we er samen voor dat alles soepel verloopt en u volledig tevreden bent. Het is natuurlijk goed mogelijk dat u na het afronden van het traject nog vragen heeft. Hiervoor kunt u altijd bij ons terecht ongeacht of uw situatie veranderd is of niet. Ons advies is voor de lange termijn en stopt niet na het afronden van een vraagstuk.

Een afspraak maken

Heeft u behoefte aan financieel advies in Apeldoorn en bent u opzoek naar een gedegen partner die kwaliteit kan garanderen? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis langs in Apeldoorn. Ons eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos! 

 

Bel nu: 055-2032116

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!