Hypotheken particulier

Bij het afsluiten van een particuliere hypotheek komen veel aspecten om de hoek kijken. Dit maakt het lastig om de juiste keuze voor een hypotheek te maken die perfect bij uw situatie aansluit. En heeft u eenmaal bepaald welke hypotheek u wilt afsluiten, dan krijgt u nog te maken met de verschillende geldverstrekkers. Wij helpen u graag met uw keuze voor een hypotheek die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie en omstandigheden. Wij vergelijken voor u een groot aantal geldverstrekkers, waardoor wij u altijd een scherp voorstel kunnen doen.

 

De kwaliteit van het advies dat vooraf gaat aan de keuze voor een hypotheek is net zo belangrijk als het maken van de keuze zelf. Wij zijn ons hiervan bewust en besteden daarom ook onze volledige aandacht aan het adviestraject dat wij samen met u in gaan. De wisselwerking van u als klant en ons als adviseur is hierin belangrijk, maar na een intensieve samenwerking kunt u er zeker van zijn dat u straks de juiste hypotheek kiest. We leveren maatwerk vanaf de eerste kennismaking tot aan het moment dat u uw handtekening onder uw hypotheek zet, en staan ook graag in de daarop volgende jaren voor u klaar met het juiste advies.

 

Wij geven u antwoord op vragen zoals welk hypotheekbedrag u kunt lenen, welke vorm het beste bij u past en welke rentevaste periode het meest gunstig voor u is. Of dit nu in het geval is van uw eerste hypotheek, een nieuwe hypotheek voor een andere woning of het oversluiten van uw hypotheek.

 

Bij ons bent u verzekerd van:

 

· Advies afgestemd op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

· Onafhankelijk advies: u betaalt nooit teveel

· Transparante werkwijze

· De volle aandacht die u verdient

· De juiste kennis van alle regelingen en mogelijkheden

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!