Over ons

Ekelmans Financieel Advies is een financieel adviesbureau dat gespecialiseerd is in een breed scala aan financiële diensten. Dat betekent dat u met ons één aanspreekpunt heeft voor al uw financiële zaken. Als financieel planner voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen op het gebied van vakinhoudelijke kennis, gedrag en aanspreekbaarheid, waardoor we in staat zijn om deskundig en onafhankelijk advies te kunnen geven op het gebied van:

 

- Hypotheken

- Verzekeringen

- Pensioenen

- Echtscheidingen

- Ontslagvergoedingen

- Overlijden

- Beleggen

- Sparen

 

Daarnaast kunnen wij optreden als bemiddelaar voor het afsluiten van financiële producten.

 

Het voordeel van ons is onze kleinschaligheid waardoor u maar één keer uw verhaal hoeft te doen en u altijd snel antwoord heeft op wat uw financiële mogelijkheden zijn. U als klant staat altijd centraal en het geven van excellent advies is ons uitgangspunt. Ieder persoon is uniek, en dit geldt ook voor u en uw financiële situatie en behoeften. Wij zijn ons hier van bewust en maken daarom een zorgvuldige inventarisatie van uw persoonlijke situatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Door onze jarenlange ervaring weten we exact welke factoren een invloed hebben op uw financiële situatie. Uw persoonlijke situatie en uw wensen zijn onze leidraad. Wij staan graag voor u klaar op de momenten dat u het nodig heeft, maar we zouden u graag ook de rest van uw leven willen bij staan zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Ekelmans Financieel Advies

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!