KOMT U ER NIET UIT? 0575-757043
 • Hypotheekadvies in Zutphen

ONTSLAGVERGOEDING ZUTPHEN

Hoe kunt u het beste omgaan met uw ontslagvergoeding?

 • DIRECT HULP BIJ UW ONTSLAG!

  Samen met u bekijken we de mogelijkheden.

 • WIJ BIEDEN ADVIES SPECIFIEK OP UW SITUATIE

  Ons advies is altijd specifiek op maat. Onafhankelijk van uw functie of de branche.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Een ontslag is in alle gevallen een vervelende situatie. Gelukkig heeft u als werknemer in veel gevallen recht op een ontslagvergoeding. De hoogte van uw ontslagvergoeding in Zutphen is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wanneer de hoogte van uw ontslagvergoeding bekend is, kunt u gaan nadenken over een bestedingsdoel.

Ontslagvergoeding Zutphen: de gevolgen

Naast het feit dat u afscheid moet nemen van uw werkplek heeft een ontslag ook financiële gevolgen. Om deze gevolgen te compenseren komt u vaak in aanmerking voor een ontslagvergoeding. Daarnaast zult u veel vragen hebben. Hoe staat het met de toekomst van mijn pensioen? Welke gevolgen heeft mijn ontslag voor de betaling van mijn hypotheek? Welke fiscale gevolgen heeft mijn ontslag? Het heeft nogal wat impact op uw financiële situatie. 

Ontslagvergoeding: Wanneer in aanmerking

Of u na een ontslag recht op een schadeloosstelling hangt af van een aantal factoren. Wordt u ontslagen vanwege verwijtbaarheid of in uw proeftijd, dan is de kans op een vergoeding klein. In veel andere gevallen heeft u echter wel recht op een ontslagvergoeding. Woont u in Zutphen of omstreken en bent u op zoek naar advies, neem gerust contact met ons op.

Onze werkwijze

Ekelmans Financieel Advies helpt u graag bij het maken van de juiste keus betreffende een ontslagvergoeding. Elke situatie is anders en daarom zullen we eerst samen uw situatie in kaart brengen en bekijken welke gevolgen het ontslag voor u heeft. Vervolgens zullen wij analyseren welke mogelijkheden er voor een ontslagvergoeding in Zutphen zijn. Op basis van deze analyse krijgt u van ons een transparant en objectief advies en ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuze.

 

Bel nu: 0575-757043

BEOORDELINGEN

 • Wij hoefden maar te bellen en hij nam onze vraag serieus en ging er gelijk mee aan de slag. Dezelfde dag nog kregen we de antwoorden op onze vragen. Als er wat is waar we niet uit komen kunnen we altijd bellen. Heel prettig persoon en legt alles keurig netjes uit.

  Dennis den Boer
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!