KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Hypotheekadviseur Zupthen

HYPOTHEEKADVISEUR IN TWELLO?

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie!

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • VERSCHILLENDE OPTIES

  Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers, om er voor u de meest geschikte uit te kiezen.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Ekelmans Financieel Advies is een hypotheekadviseur die actief is in Twello. Wij helpen u graag met vragen over uw hypotheek.

De keuze van de juiste hypotheek gaat niet over één nacht ijs. Er moeten meerdere lastige keuzes gemaakt worden om tot een hypotheek te komen die compleet bij u aansluit. Woont u Twello, dan staan wij graag voor u klaar met een vakkundig hypotheekadvies.

Een hypotheek voor uw droomhuis

Heeft u uw droomhuis eindelijk gevonden? Dan wilt u natuurlijk graag weten of en hoe u dit het beste kunt financieren? Wij helpen u graag hiermee. Ook als u bijvoorbeeld uw hypotheek wilt oversluiten. U wilt toch ook de laagste maandlasten? Er zijn meerdere hypotheekvormen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een hypotheekverstrekker kiezen

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een hypotheekvorm die compleet bij u aansluit, is de volgende stap om een geschikte hypotheekverstrekker te kiezen. In Twello zijn diverse hypotheekverstrekkers actief. Wij snappen dat het lastig is om de meest geschikte te kiezen. Daarom is het aan te raden om ons in te schakelen.

Afspraak maken

U heeft vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont in Twello, kortom u bent op zoek een naar een deskundig hypotheekadvies in Twello. Wacht niet en neem contact met ons op voor een afspraak bij ons op kantoor. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Wij hoefden maar te bellen en hij nam onze vraag serieus en ging er gelijk mee aan de slag. Dezelfde dag nog kregen we de antwoorden op onze vragen. Als er wat is waar we niet uit komen kunnen we altijd bellen. Heel prettig persoon en legt alles keurig netjes uit.

  Dennis den Boer
 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken, hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  Nick Koers
 • Zeer heldere uitleg en veel verrichte efforts voor optimaal resultaat.

  Hans de Vries
 • Neemt de tijd voor de klant en zat echt achter de bedrijven aan die ons de hypotheek en verzekeringen leverde vanwege ons deadline.

  D. Suk
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!