KOMT U ER NIET UIT? 0547-700208
Hypotheekadviseur apeldoorn

HYPOTHEEKADVISEUR IN MARKELO?

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie!

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • VERSCHILLENDE OPTIES

  Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers, om er voor u de meest geschikte uit te kiezen.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

De keuze van de beste hypotheek gaat niet over één nacht ijs. Er moeten verschillende lastige keuzes gemaakt worden voor de juiste hypotheek die het beste aansluit bij uw situatie en uw wensen. Ekelmans Financieel Advies voorziet u hierbij graag van advies. Wij zijn actief als hypotheekadviseur in Markelo. Woont u in de omgeving van Markelo dan staan wij graag voor u klaar met een vakkundig hypotheekadvies.

Een hypotheek voor uw droomhuis

Heeft u het huis van uw dromen gevonden? Dan wilt u graag weten of het mogelijk is om uw droomhuis te financieren en op welke manier. Er zijn diverse hypotheekvormen waaruit u kun kiezen. U wilt toch ook de laagste maandlasten? Ook kunnen wij u helpen bij het oversluiten van uw huidige hypotheek.

Een hypotheekverstrekker kiezen

Nadat u voor een type hypotheek heeft gekozen die perfect aansluit bij uw situatie, dient er een geschikte hypotheekverstrekker gekozen te worden. In Markelo zijn er meerdere hypotheekverstrekkers. Wij helpen u graag bij de keuze van de voor u meest geschikte hypotheekverstrekker.

Afspraak maken

U bent op zoek naar een gedegen advies over uw bestaande of nieuwe hypotheek en u woont in  Markelo. Neem dan vandaag nog contact op met ons voor een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

 

Bel nu: 0547-700208

BEOORDELINGEN

 • Wij hoefden maar te bellen en hij nam onze vraag serieus en ging er gelijk mee aan de slag. Dezelfde dag nog kregen we de antwoorden op onze vragen. Als er wat is waar we niet uit komen kunnen we altijd bellen. Heel prettig persoon en legt alles keurig netjes uit.

  Dennis den Boer
 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken, hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  Nick Koers
 • Zeer heldere uitleg en veel verrichte efforts voor optimaal resultaat.

  Hans de Vries
 • Neemt de tijd voor de klant en zat echt achter de bedrijven aan die ons de hypotheek en verzekeringen leverde vanwege onze deadline.

  D. Suk
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!