KOMT U ER NIET UIT? 053-2032263
 • Hypotheekadviseur Deventer

HYPOTHEEKADVISEUR HAAKSBERGEN

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • VERSCHILLENDE OPTIES

  Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers, om er voor u de meest geschikte uit te kiezen.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Haaksbergen? Ekelmans Financieel Advies heeft al meerdere klanten uit Haaksbergen geholpen met het aanvragen van hun hypotheek. Om te komen tot de hypotheek die het beste bij u past dient u keuzes te maken. Samen met u kijken we welke hypotheek het beste past bij uw situatie. Woont u in de omgeving van Haakbergen, dan zijn wij u graag van dienst met een gedegen hypotheekadvies. 

Een hypotheek voor uw droomhuis

Bent u van plan om een woning te kopen? Dan kunt u kijken hoe u de woning het beste kunt financieren. Mocht u alleen uw hypotheek willen oversluiten, dan is dit ook mogelijk. In beide situaties wilt u natuurlijk zo laag mogelijke maandlasten. U kunt een keuze maken uit verschillende hypotheekvormen. Onze hypotheekadviseur kan u hierin stap voor stap begeleiden.    

Een hypotheekverstrekker kiezen

U heeft uw keuze voor de hypotheekvorm gemaakt. Daarna kunt u kijken bij welke hypotheekverstrekker u de hypotheek wilt onderbrengen. In Haaksbergen zijn veel hypotheekverstrekkers actief en u heeft vast vanuit uw vriendenkring verschillende verhalen gehoord. Wij ondersteunen u, zodat u de beste hypotheekverstrekker kiest. Ook in deze helpt onze hypotheekadviseur u met het juiste advies. 

Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en bent u op zoek naar een gedegen hypotheekadviseur in Haaksbergen en omstreken? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 053-2032263

BEOORDELINGEN

 • Wij hoefden maar te bellen en hij nam onze vraag serieus en ging er gelijk mee aan de slag. Dezelfde dag nog kregen we de antwoorden op onze vragen. Als er wat is waar we niet uit komen kunnen we altijd bellen. Heel prettig persoon en legt alles keurig netjes uit.

  Dennis den Boer
 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken, hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  Nick Koers
 • Zeer heldere uitleg en veel verrichte efforts voor optimaal resultaat.

  Hans de Vries
 • Neemt de tijd voor de klant en zat echt achter de bedrijven aan die ons de hypotheek en verzekeringen leverde vanwege ons deadline.

  D. Suk
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!