KOMT U ER NIET UIT? 0548-201017
Hypotheekadvies in Zutphen

HYPOTHEEKADVIES IN HOLTEN

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Hypotheekadvies nodig in Holten dat het beste bij u past? Heeft u de beslissing genomen om een woning in Holten te kopen, in bijvoorbeeld het centrum van Holten of op de Holterberg? Of wilt u uw huidige hypotheek oversluiten? Bij het afsluiten van een hypotheek dient u met veel zaken rekening te houden. Qua hypotheek heeft u veel mogelijkheden. Er zijn verschillende hypotheekvormen waaruit u een keuze kunt maken. Daarnaast dient u te beslissen met welke hypotheekverstrekker u in zee wilt gaan. Ekelmans Financieel Advies voorziet u graag van advies en geeft u een gedegen hypotheekadvies in Holten.

De afgelopen jaren hebben we meerdere klanten in Holten bijgestaan met de aanvraag van hun hypotheek. Bij ons weet u zeker dat u een deskundig hypotheekadvies ontvangt. In het hypotheektraject komen natuurlijk alle mogelijke risico’s aan bod, waar wij de beste oplossingen tegenover stellen.

Hypotheeklasten

Hypotheeklasten zijn waarschijnlijk de grootste maandelijkse lasten. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat u nooit te veel zult betalen voor uw hypotheek. Als onafhankelijk hypotheekadviseur nemen wij voor u meerdere geldverstrekkers onder de loep, zodat wij voor u de meest geschikte hypotheek vinden.

Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont u in de omgeving van Holten? Kortom, bent u op zoek naar een deskundig hypotheekadvies in Holten? Wacht niet en neem contact met ons op voor een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0548-201017

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 


Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!