KOMT U ER NIET UIT? 053-2032263
 • Hypotheekadvies in Zutphen

HYPOTHEEKADVIES IN HAAKSBERGEN

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Bent u woonachtig in Haaksbergen en op zoek naar hypotheekadvies dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen? Bent u van plan een wonng in Haaksbergen te kopen of om uw hypotheek over te sluiten? Er komt behoorlijk wat kijken bij het aanvragen van een hypotheek. Er zal een keuze gemaakt dienen te worden uit het type hypotheek en daarnaast een geschikte hypotheekverstrekker zien te vinden waar u in zee mee wilt gaan. Hiervoor is er wellicht hulp gewenst. Ekelmans Financieel Advies staat u graag bij met een op maat gesneden hypotheekadvies in Haakbergen.

Ekelmans Financieel Advies heeft al meerdere klanten in Haaksbergen voorzien van hypotheekadvies. U bent bij ons verzekerd van deskundig hypotheekadvies tijdens het gehele adviestraject. Tijdens het traject worden alle mogelijke risico’s met u besproken, waar wij de beste oplossingen tegenover stellen.

Hypotheeklasten

Uiteraard bent u op zoek naar de laagste maandlasten. Wij beseffen ons goed dat de hypotheeklasten vaak de grootste maandelijkse lasten zijn. Tijdens het hypotheekadvies traject gaan we voor de beste hypotheekdeal voor u. Als onafhankelijk hypotheekadviseur vergelijken we meerdere geldverstrekkers, zodat u nooit teveel betaalt voor uw hypotheek.

Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont u in omgeving Haaksbergen? Kortom, bent u op zoek naar een deskundig hypotheekadvies in Haaksbergen? Wacht niet en neem contact met ons op voor een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 053-2032263

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!