KOMT U ER NIET UIT? 0547-700208
 • Hypotheekadvies in Zutphen

HYPOTHEEKADVIES IN GOOR

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Wilt u graag een op maat gesneden hypotheekadvies in Goor? Gaat u een woning kopen in Goor of wilt u uw hypotheek oversluiten? Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van hypotheken, er zijn verschillende typen hypotheek waar u uit kunt kiezen. Daarnaast dient u een hypotheekverstrekker zien te vinden die bij u past. Een stukje advies is hierin wellicht gewenst. Ekelmans Financieel Advies voorziet u graag van een goed hypotheekadvies in Goor. Ekelmans Financieel Advies voorziet al jarenlang klanten van hypotheekadvies in Goor. U weet zeker dat u tijdens het gehele hypotheektraject voorzien wordt van een uitstekend hypotheekadvies. In dit traject bespreken wij samen met uw alle mogelijke risico’s, waar wij de beste oplossingen tegenover stellen.

Hypotheeklasten

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maken we voor u een vergelijking van meerdere hypotheekverstrekkers, zodat u altijd de hypotheek heeft die bij u past. De hypotheeklasten zijn vaak de grootste lasten. Wij beseffen ons dat goed. Tijdens het hypotheekadvies zorgen we ervoor dat u nooit teveel betaalt voor uw hypotheek.

Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont u in Goor? Kortom, bent u op zoek naar een gedegen hypotheekadvies in Goor? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0547-700208

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!