KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737

STARTERSLENING OLDENZAAL

Advies over uw ideale eerste woning in Oldenzaal.

 • ZONDER ZORGEN VERHUIZEN

  Ons advies is altijd transparant en onafhankelijk waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

 • WIJ HEBBEN ALLE KENNIS IN HUIS

  Samen bekijken we alle mogelijkheden waardoor u nooit teveel betaalt.

  

ik wil een passend advies

Meteen uw starterslening berekenen!

Berekenen hier uw kansen als starter.

Bent u een starter op de woningmarkt en bent u alleen of samen met uw partner op zoek naar een nieuwe woning in Oldenzaal? Hier komt veel bij kijken. Bij het kopen van uw eerste huis krijgt u te maken met veel verschillende banken en hypotheekconstructies. Als starter zijn de kansen groter dan u denkt.

Starterslening Oldenzaal: Transparante werkwijze

Als hypotheekadviseur zijn wij gespecialiseerd in startersleningen en werken we volgens een transparante wijze. Met de berekentool kunt u uw situatie bekijken en analyseren wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw starterslening in Oldenzaal. Aanvullend kunnen wij u na een uitgebreide analyse een onafhankelijk advies op maat geven. U betaalt nooit teveel ongeacht uw situatie en ongeacht of u een bestaande of nieuwe woning koopt.

Regelgeving en voordelen

Ekelmans Financieel Advies heeft jaren ervaring op het gebied van startersleningen. Wij beschikken over de juiste kennis van alle regelingen en mogelijkheden die voor u als starter van belang kunnen zijn. Wij analyseren uw situatie uitvoerig waarna we samen onderzoeken waar u geld kunt besparen. Alle voordelen van verschillende startersregelingen in Oldenzaal zullen voor u in kaart worden gebracht zodat u nooit teveel betaalt!

Hoeveel kunt u lenen?

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw starterslening in Oldenzaal en welke regelingen er nog meer bestaan binnen de gemeente Oldenzaal? Doe de online check!

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • De toegevoegde waarde van deze hypotheekadviseur ten opzichte van andere adviseurs is dat hij zoals hij zelf zegt eigenwijs genoeg is om het onmogelijke mogelijk te maken.

  Chris en Jessica
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen. Zonder hier persoonlijke belangen mee te laten spelen. Prettig en open contact zonder aan professionaliteit in te leveren. Hij weet waar hij mee bezig is en zal alle mogelijkheden aanspreken om tot een goed eindresultaat te komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 


Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

Bel nu: 0570-752737

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!