KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
 • starter huis kopen

Als starter een huis kopen?

Wij zorgen ervoor dat u als starter goed voorbereid een huis koopt.

 • VRAGEN

  Bij het kopen van uw eerste huis spoken er veel vragen door uw hoofd. Wij geven u de juiste antwoorden op deze vragen.

 • WIJ OPEREREN LANDELIJK

  Het maakt ons niet uit waar u uw eerste huis wilt kopen, wij opereren landelijk en adviseren u graag.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Als starter een huis kopen in deze tijd? Veel starters denken dat het geen goede tijd is om een huis te kopen. Maar er zijn op de woningmarkt meer mogelijkheden dan u denkt. De markt is namelijk een kopersmarkt, en dat zeker voor starters. Tel daar nog eens bij op dat de rente laag is en dat er verschillende startershypotheken zijn. Ekelmans Financieel Advies helpt u graag als u als starter een huis wilt kopen.

Als starter een huis kopen: de mogelijkheden

Zoals gezegd zijn er voor starters die een huis willen kopen veel mogelijkheden op de woningmarkt, waardoor u misschien juist wel dat huis kunt kopen dat eerst onhaalbaar leek. U kunt nog een behoorlijk bedrag lenen op uw inkomen, omdat de rente laag staat. Mocht dat net niet lukken dan kunt u nog gebruik maken van een schenking of lening van uw ouders. Daarnaast kunt u in veel gemeenten gebruik maken van een starterslening.
Hiermee vergroot u de kans dat u een hypotheek kunt krijgen.

Starterslening

Wilt u als starter een eerste woning kopen, dan kan de starterslening mogelijkheden bieden. De starterslening is in het leven geroepen om startende huizenkopers de kans te geven om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. Deze regeling is per gemeente verschillend. We vertellen u hier graag meer over.

Afspraak maken

Er zijn dus tal van mogelijkheden voor u om als starter een huis te kopen. Wilt u hier meer informatie over om alle mogelijkheden te kunnen afwegen? Vraag dan vandaag nog een een kosteloos persoonlijk adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek is er voldoende gelegenheid om op uw persoonlijke vragen en situatie in te gaan. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Hij is open en jong. Dit maakt het laagdrempelig om met hem een gesprek aan te gaan als starter. Hij let goed op wat je wil en legt alles duidelijk uit. Als je het niet snapt legt hij het net zo lang uit totdat het wel duidelijk is. Hij gaat geen grenzen opzoeken als het niet financieel nodig is en zorgt duidelijk voor een goede leefbare situatie.

  Djossy
 • De adviseur heeft ons goed geadviseerd. We zijn nu af van onze woekerpolis en hebben daarmee veel geld bespaard.

  Margreet S.
 • De adviseur is duidelijk, denkt mee en is prettig in de communicatie.

  Anajah Quentin
 • De adviseur is vakkundig en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hij stelt gerichte vragen en luistert goed naar vragen en behoefte.

  M.F.G. Slee
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!