KOMT U ER NIET UIT? 0548-201017
Pensioenadviseur Deventer

PENSIOENADVISEUR RIJSSEN

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Of u nu als particulier of als ondernemer vragen heeft over uw pensioen, wij helpen u graag.

 • ALLE OPTIES

  Wij inventariseren voor u alle opties zodat alle zaken omtrent uw pensioen perfect geregeld zijn.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Woont u in Rijssen en bent u op zoek naar een pensioenadviseur die u op weg kan helpen met pensioenadvies dat toegespitst is op uw situatie? De pensioenadviseurs van Ekelmans Financieel Advies adviseren zowel de particuliere klant als de ondernemer in Rijssen. 

Pensioengat

Je ziet steeds vaker dat werknemers kort bij een werkgever in dienst zijn. Dit is één van de vele redenen, waardoor er een pensioengat kan ontstaan. Daarnaast is het een tendens dat het pensioen steeds minder en minder wordt, doordat werkgevers en pensioenfondsen hun pensioenregeling aanpassen. Het kan zijn dat u die ondernemer bent die voor uzelf en uw werknemers een uitstekend pensioen wilt opzetten? Of u wilt als werknemer weten hoe uw pensioensituatie er voor staat? Ekelmans Financieel Advies is de pensioenadviseur in Rijssen die u voorziet van een op maat gesneden pensioenadvies. 

Uw pensioen

De pensioenen zijn onder druk komen te staan. De AOW-leeftijd wordt door de overheid elke keer verhoogd en de problemen bij pensioenfondsen hebben consequenties voor uw inkomen als u met pensioen gaat. Wanneer met pensioen bent stoppen de vaste lasten niet, terwijl uw inkomen na pensioen veelal een stuk lager zal zijn dan voor uw pensioendatum. Het zou toch fijn zijn als u ook na pensionering uw huidige levensstandaard kan voortzetten. 

Ondernemer, pensioenadviseur nodig?

U bent als werkgever niet verplicht om uw personeel een pensioensregeling aan te bieden. Het zou kunnen dat uw bedrijf valt onder een bedrijfstakpensioenfonds of een collectieve arbeidsovereenkomst. Mocht dit niet aan de orde zijn dat kunt u als werkgever zelf een pensioenregeling aanbieden aan uw personeel. U heeft hierin verschillende mogelijkheden. Een pensioenadviseur helpt u graag op weg. Onze pensioenadviseurs zijn gespecialiseerd in het inrichten en beoordelen van collectieve pensioenregelingen. Wij zijn dé pensioenadviseur in Rijssen die voor u als ondernemer of werknemer inzichtelijk maakt hoe het pensioeninkomen er uit gaat zien en welke opties u heeft om pensioen te gaan opbouwen. 

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een pensioenadviseur in Rijssen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0548-201017

BEOORDELINGEN

 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch.

  E.F.
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Praktijk Christiaensen
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!