KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Pensioenadviseur Deventer

PENSIOENADVISEUR OLST

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Of u nu als particulier of als ondernemer vragen heeft over uw pensioen, wij helpen u graag.

 • ALLE OPTIES

  Wij inventariseren voor u alle opties zodat alle zaken omtrent uw pensioen perfect geregeld zijn.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Woont u in Olst en bent u zoekt naar een pensioenadviseur die u kan helpen met pensioenadvies? De pensioenadviseurs van Ekelmans Financieel Advies voorzien zowel de particuliere klant als de ondernemer van uitstekend pensioenadvies in Olst.

Pensioengat

Het gebeurt steeds vaker dat werknemers kort bij een werkgever in dienst zijn. Dit is één van de vele redenen, waardoor een pensioengat zal ontstaan. Het is tevens een tendens dat het pensioen steeds minder en minder wordt, doordat werkgevers en pensioenfondsen hun pensioenregeling versoberen. Het kan zijn dat u die werkgever bent die voor uzelf en uw personeel een uitstekend pensioen wilt opzetten? Of u wilt als werknemer inzicht in uw pensioensituatie. Ekelmans Financieel Advies is de pensioenadviseur in Olst en kan u voorzien van een op maat gesneden pensioenadvies. 

Uw pensioen

De pensioenen komen steeds meer onder druk te staan. De AOW-leeftijd wordt door de overheid elke keer omhoog bijgesteld en de problemen bij pensioenfondsen hebben gevolgen voor uw inkomen als u met pensioen gaat. Wanneer met pensioen gaat zullen uw vaste lasten niet stoppen, terwijl uw pensioeninkomen na pensionering vaak minder zal zijn dan voor uw pensioendatum. Het zou toch fijn zijn als u ook nadat u met pensioen bent gegaan uw huidige levensstandaard kan blijven behouden. 

Ondernemer, pensioenadviseur nodig?

De mogelijkheid is er dat uw bedrijf valt onder een bedrijfstakpensioenfonds of een collectieve arbeidsovereenkomst. Mocht dit niet aan de orde zijn dat kunt u als werkgever zelf een pensioenregeling aanbieden aan uw personeel. U heeft als werkgever niet de verplichting om uw personeel een pensioensregeling aan te bieden. Uiteraard bent u als werkgever wel aantrekkelijker als u een pensioenregeling heeft. U heeft hierin verschillende mogelijkheden. Een pensioenadviseur helpt u graag op weg. Onze pensioenadviseurs zijn gespecialiseerd in het inrichten en beoordelen van collectieve pensioenregelingen. Wij zijn dé pensioenadviseur in Olst die voor u als ondernemer of werknemer inzichtelijk maakt hoe het pensioeninkomen er uit gaat zien en welke opties u heeft om pensioen te gaan opbouwen. 

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een pensioenadviseur in Olst? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch.

  E.F.
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Praktijk Christiaensen
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 


Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!