KOMT U ER NIET UIT? 0573-700208
Pensioenadviseur Deventer

PENSIOENADVISEUR LOCHEM

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Of u nu als particulier of als ondernemer vragen heeft over uw pensioen, wij helpen u graag.

 • ALLE OPTIES

  Wij inventariseren voor u alle opties zodat alle zaken omtrent uw pensioen perfect geregeld zijn.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Bent u woonachtig in de omgeving van Lochem en op zoek naar een pensioenadviseur die advies kan geven dat volledig aansluit bij uw situatie? Onze pensioenadviseur adviseert zowel de particulier als de ondernemer in Lochem.

Pensioengat

Tegenwoordig blijven mensen steeds korter werken bij een werkgever. Dit is één van de vele redenen waardoor een pensioengat kan ontstaan. Daarnaast valt het pensioen steeds lager uit, doordat steeds meer werkgevers hun pensioenregeling versoberen. Wellicht bent u die werkgever die voor uzelf en uw werknemers een goed pensioen wilt regelen? Of wilt u als werknemer inzicht in uw pensioensituatie krijgen? Ekelmans Financieel Advies is de pensioenadviseur in Lochem die kijkt hoe uw pensioen ervoor staat en advies geeft welke mogelijkheden u als werknemer of ondernemer heeft. 

Uw pensioen

Het pensioen is onder druk komen te staan. De AOW-leeftijd is verhoogd en de problemen bij pensioenfondsen hebben gevolgen voor uw inkomen als u met pension gaat. Na uw pensioendatum lopen uw vaste lasten door, terwijl uw inkomen na pensionering vaak daalt. U wilt toch ook na pensioendatum uw huidige levensstandaard behouden?

Ondernemer, pensioenadviseur nodig?

U heeft als werkgever niet altijd de verplichting om uw werknemers een pensioensregeling aan te bieden. Uw bedrijf kan onder een bedrijfstakpensioenfonds of een collectieve arbeidsovereenkomst vallen. Mocht dit niet het geval zijn dat kunt u als werkgever zelf een pensioenregeling aan bieden aan uw werknemers. De mogelijkheden en keuzes zijn divers. Een pensioenadviseur kan u hierin verder helpen. Onze pensioenadviseurs zijn gespecialiseerd in het inrichten en beoordelen van collectieve pensioenregelingen. Wij zijn dé pensioenadviseur in omgeving Lochem die voor u als werknemer en ondernemer inzichtelijk maakt hoe het pensioeninkomen er uit gaat zien en welke mogelijkheden u heeft om pensioen te gaan opbouwen. 

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een pensioenadviseur in Lochem? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0573-700208

BEOORDELINGEN

 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch.

  E.F.
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Praktijk Christiaensen
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!