KOMT U ER NIET UIT? 0575-757043
Pensioenadviseur Deventer

PENSIOENADVISEUR GORSSEL

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Of u nu als particulier of als ondernemer vragen heeft over uw pensioen, wij helpen u graag.

 • ALLE OPTIES

  Wij inventariseren voor u alle opties zodat alle zaken omtrent uw pensioen perfect geregeld zijn.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U bent woonachtig in Gorssel en u bent op zoek naar een pensioenadviseur die u kan helpen met pensioenadvies dat volledig aansluit bij uw situatie. Onze pensioenadviseur adviseert zowel de particulier als de ondernemer in Gorssel.

Pensioengat

Werknemers blijven steeds korter bij een werkgever in dienst. Dit is één van de vele redenen, waardoor een pensioengat ontstaat. Daarnaast wordt het pensioen steeds minder en minder, doordat werkgevers en pensioenfondsen hun pensioenregeling versoberen. Het kan zijn dat u die werkgever bent die voor uzelf en uw personeel een goed pensioen wilt regelen? Of wilt u als werknemer weten hoe uw pensioensituatie eruit ziet? Ekelmans Financieel Advies is de pensioenadviseur in Gorssel die kijkt welke mogelijkheden u als werknemer of ondernemer heeft. 

Uw pensioen

De pensioenen zijn onder druk komen te staan. De AOW-leeftijd is verhoogd door de overheid en de problemen bij pensioenfondsen hebben gevolgen voor uw inkomen als u met pensioen gaat. Na pensioendatum stoppen de vaste lasten niet, terwijl uw inkomen na pensionering vaak lager ligt dan voor uw pensioendatum. Het zou toch mooi zijn als u ook na pensioendatum uw huidige levensstandaard kan behouden?

Ondernemer, pensioenadvies nodig in Gorssel?

U heeft als werkgever vaak niet de verplichting om uw personeel een pensioensregeling aan te bieden. Het kan zijn dat uw bedrijf valt onder een bedrijfstakpensioenfonds of een collectieve arbeidsovereenkomst. Mocht dit niet het geval zijn dat kunt u als werkgever zelf een pensioenregeling uitkiezen voor uw werknemers. De keuzes hierin zijn zeer groot. Een pensioenadviseur helpt u graag op weg. Onze pensioenadviseurs zijn gespecialiseerd in het inrichten en beoordelen van collectieve pensioenregelingen. Wij zijn dé pensioenadviseur in Gorssel die voor u als ondernemer of werknemer inzichtelijk maakt hoe het  pensioeninkomen er uit gaat zien en welke opties u heeft om pensioen te gaan opbouwen. 

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een pensioenadviseur in Gorssel? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0575-757043

BEOORDELINGEN

 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch.

  E.F.
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!