KOMT U ER NIET UIT? 074-7002148
Pensioenadviseur Deventer

PENSIOENADVISEUR BORNE

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Of u nu als particulier of als ondernemer vragen heeft over uw pensioen, wij helpen u graag.

 • ALLE OPTIES

  Wij inventariseren voor u alle opties zodat alle zaken omtrent uw pensioen perfect geregeld zijn.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U woont in Borne en u bent op zoek naar een pensioenadviseur die u kan helpen met pensioenadvies dat volledig toegespitst is op uw situatie. Onze pensioenadviseur adviseert zowel de particulier als de ondernemer in Borne. 

Pensioengat

Werknemers zijn steeds minder lang bij een werkgever in dienst. Dit is één van de vele redenen, waardoor een pensioengat zal ontstaan. Daarnaast wordt de pensioenopbouw steeds minder en minder, doordat pensioenfondsen en de overheid de pensioenregelingen versoberen. Het is mogelijk dat u die ondernemer bent die voor uzelf en uw personeel een goed pensioen wilt regelen? Of wilt u als werknemer weten hoe uw pensioen eruit ziet? Ekelmans Financieel Advies is de pensioenadviseur in Borne die kijkt welke mogelijkheden u als ondernemer of werknemer heeft. 

Uw pensioen

De pensioenen zijn de afgelopen jaren onder druk komen te staan. De AOW-leeftijd is aangepast door de overheid en de problemen bij pensioenfondsen kunnen gevolgen hebben voor uw inkomen als u met pensioen wilt gaan.

De vaste lasten stoppen niet als u met pensioen gaat, terwijl uw inkomen na pensioen vaak een stuk lager is dan voor uw pensioendatum. Het zou toch mooi zijn als u ook na pensioendatum uw huidige levensstandaard kan behouden?

Ondernemer, pensioenadviseur nodig?

U heeft als werkgever vaak niet de verplichting om uw personeel een pensioensregeling aan te bieden. Dit is alleen als uw bedrijf valt onder een bedrijfstakpensioenfonds of een collectieve arbeidsovereenkomst. Als hier geen sprake van is, dan kunt u als werkgever zelf een pensioenregeling uitkiezen voor uw werknemers. De mogelijkheden zijn zeer divers. Een pensioenadviseur helpt u graag op weg. Onze pensioenadviseurs zijn gespecialiseerd in het inrichten en beoordelen van collectieve pensioenregelingen.

Wij zijn dé pensioenadviseur in Borne die voor u als ondernemer of werknemer inzichtelijk maakt hoe het pensioeninkomen er uit gaat zien en welke mogelijkheden er voor u zijn om pensioen te gaan opbouwen. 

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een pensioenadviseur in Borne? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.Uiteraard komen we ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 074-7002148

BEOORDELINGEN

 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch.

  E.F.
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Praktijk Christiaensen
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!