KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Pensioenadvies in Deventer

PENSIOENADVIES IN WIJHE?

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Wij hebben de antwoorden op al uw pensioenvragen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U bent op zoek naar pensioenadvies in Wijhe? U kunt met verschillende vragen zitten over pensioen. Zowel de ondernemer als de particuliere klant zijn we graag van dienst met een goed pensioenadvies. Zo kunt u als ondernemer op zoek zijn naar een pensioenadvies voor uw werknemers of voor u zelf. Daarnaast kunt u als werknemer vragen hebben over uw pensioensituatie. Voor al uw pensioenadvies in Wijhe kunt u terecht bij Ekelmans Financieel Advies.

Hoe zit het met uw pensioen?

Over het algemeen wordt er niet stilgestaan bij de pensioensituatie. Dat is toch iets voor later? Het is nog ver weg , maar het is verstandig om na te gaan hoe uw pensioen geregeld is. 80% van alle Nederlanders bouwt niet genoeg pensioen op. Er kunnen zich diverse situaties voordoen, waarbij dat ook voor u kan gelden. Een goed pensioenadvies is steeds belangrijker geworden. 

Goed pensioen? Zelf doen!

In de tijd waarin de overheid steeds minder voorzieningen treft voor haar burgers, de pensioenfondsen hun regelingen verminderen, is het opzetten van een goed pensioen steeds meer een kwestie van zelf doen. En het zelf regelen kan moeilijk worden, omdat iedere situatie anders is. Wij als Ekelmans Financieel Advies kunnen u helpen en voorzien van pensioenadvies wat aansluit bij uw eigen situatie. 

Ik ben op zoek naar pensioenadvies in Wijhe

Bent u op zoek naar pensioenadvies in Wijhe? Wij helpen u graag met goed pensioenadvies, zodat u direct weet wat uw mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch

  E.F.
 • De adviseur komt zijn afspraken goed na.

  Edwin
 • Wij gaven aan wat onze wensen waren en de adviseur heeft aan ons in duidelijk en begrijpelijk taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn/waren voor ons.

  Regina
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!