KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Pensioenadvies in Deventer

PENSIOENADVIES IN DEVENTER?

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Wij hebben de antwoorden op al uw pensioenvragen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U bent op zoek naar pensioenadvies in Deventer? Of u nu werkgever of werknemer bent, in beide gevallen kunt u met vragen zitten. Zo kunt u als ondernemer op zoek zijn naar een eerlijk en onafhankelijk pensioenadvies dichtbij huis voor uzelf of uw personeel, of heerst er bij u als werknemer onzekerheid over uw pensioen. Voor al uw pensioenadvies in Deventer kunt u terecht bij Ekelmans Financieel Advies .

Hoe zit het met uw pensioen?

Vaak wordt pensioen weggewimpeld met het argument dat ‘het toch iets voor later is’. Het is misschien wel ver weg maar desalniettemin is het belangrijk om te weten waar u momenteel staat, want iedere gebeurtenis in uw leven heeft invloed op de hoogte van uw pensioen. Wist u dat bijna 80% van alle Nederlanders te weinig pensioen opbouwt? Dit kan ook voor u gelden.

Goed pensioen? Zelf doen!

In deze tijd waarin de regelingen van pensioenfondsen versoberen en de overheid zich steeds meer terugtrekt is het regelen van een goed pensioen steeds meer een kwestie van zelf doen. En het zelf doen kan erg lastig zijn omdat iedere situatie uniek is. Wij als onafhankelijke partij kunnen u het juiste advies geven zodat u uw aanvullend pensioen veilig kunt stellen.

Ik ben op zoek naar pensioenadvies in Deventer

Bent u op zoek naar een gedegen pensioenadvies in Deventer? Wij helpen u graag met deskundig pensioenadvies, zodat u direct weet of u voldoende pensioen opbouwt voor later. Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak bij ons op kantoor in Deventer. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch

  E.F.
 • De adviseur komt zijn afspraken goed na.

  Edwin
 • Wij gaven aan wat onze wensen waren en de adviseur heeft aan ons in duidelijk en begrijpelijk taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn/waren voor ons.

  Regina
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!