KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Pensioen Apeldoorn

PENSIOEN TWELLO

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Wij hebben de antwoorden op al uw pensioenvragen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • PARTICULIER & ZAKELIJK

  Of het nu om uw eigen pensioen gaat of om de pensioenregeling van uw werknemers, wij helpen u graag.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U woont in (de omgeving van) Twello en bent op zoek naar pensioenadvies. U wilt graag advies dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie en omstandigheden? Dan bent u bij Ekelmans Financieel Advies aan het juiste adres. Wij richten ons op de particulier en de ondernemer.

Pensioenregeling werkgevers

Een werkgever is niet altijd verplicht om zijn werknemers een pensioensregeling aan te bieden. Dit heeft te maken met of het bedrijf binnen een sector valt met een collectief bedrijfstakpensioenfonds, en of het in de collectieve arbeidsovereenkomst is opgenomen. Biedt u als werkgever wel een pensioenregeling aan of denkt u erover na om het aan te bieden? Dan dient u verschillende keuzes te maken, waar verschillende kosten aan verbonden zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een salaris/diensttijdregeling of voor een beschikbare premieregeling? De kosten voor u als werkgever hangen af van hoeveel garanties u uw werknemers geeft. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en beoordelen van collectieve pensioenregelingen en ondersteunen u hierin graag.

Pensioen particulier

Bouwt u bij uw werkgever geen pensioen op, of bent u van mening dat u onvoldoende pensioen  opbouwt? Dan raden wij u aan om zelf te gaan sparen voor een (aanvullende) pensioenuitkering. Wij maken voor u inzichtelijk hoe uw pensioeninkomen er uit gaat zien en welke mogelijkheden u heeft om aanvullend pensioen op te bouwen.

Afspraak maken

Woont u in Twello en heeft u vragen over uw pensioen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om bij ons op kantoor. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Wij gaven aan wat onze wensen waren en de adviseur heeft aan ons in duidelijke en begrijpelijke taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn/waren voor ons.

  Regina
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch

  E.F.
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!