KOMT U ER NIET UIT? 0572-700228
Pensioen Apeldoorn

PENSIOEN RAALTE

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Wij hebben de antwoorden op al uw pensioenvragen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • PARTICULIER & ZAKELIJK

  Of het nu om uw eigen pensioen gaat of om de pensioenregeling van uw werknemers, wij helpen u graag.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Heeft u vragen over uw pensioen en bent u woonachtig in Raalte? Hoe hoog is het bedrag wat u op pensioendatum gaat ontvangen. Waar is uw pensioen opgebouwd. En is dit genoeg voor om na pensioen uw levensstandaard te behouden? Ekelmans Financieel Advies helpt u graag op weg met het beantwoorden van uw vragen. Wij geven advies aan zowel de particulier als de ondernemer die woonachtig is in Raalte. 

Pensioenregeling werkgevers

U heeft als ondernemer niet altijd de plicht om voor uw personeel een pensioensregeling te regelen. De mogelijkheid bestaat dat uw bedrijf binnen een sector valt met een collectief bedrijfstakpensioenfonds of waar een collectieve arbeidsovereenkomst voor geldt. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u als werkgever een vrije keuze. Heeft u als werkgever op dit moment een pensioenregeling voor uw werknemers of denkt u erover na om het aan te bieden? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, waarbij u wellicht ondersteuning kunt gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van pensioenadvies voor collectieve regelingen en ondersteunen u hierin graag.

Pensioen particulier

U heeft bij uw werkgever geen pensioenregeling? Of u denkt dat er te weinig pensioen wordt opgebouwd? Dan is het raadzaam om zelf te gaan sparen voor uw pensioen. Wij kunnen u inzicht geven hoe uw inkomen er na pensionering uit gaat zien en welke mogelijkheden u heeft om aanvullend pensioen op te bouwen

Afspraak maken

U bent woonachtig in Raalte en u heeft vragen over uw pensioen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij ons op kantoor. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0572-700228

BEOORDELINGEN

 • Wij gaven aan wat onze wensen waren en de adviseur heeft aan ons in duidelijke en begrijpelijke taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn/waren voor ons.

  Regina
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch

  E.F.
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!