KOMT U ER NIET UIT? 0548-201017
Pensioen Apeldoorn

PENSIOEN HELLENDOORN

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Wij hebben de antwoorden op al uw pensioenvragen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • PARTICULIER & ZAKELIJK

  Of het nu om uw eigen pensioen gaat of om de pensioenregeling van uw werknemers, wij helpen u graag.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Heeft u vragen over uw pensioen en bent u woonachtig in Hellendoorn? U kunt vragen hebben over de hoogte van uw pensioen op pensioendatum. Waar heeft u uw pensioen ondergebracht. En is dit voldoende om ook na pensioen uw levensstandaard te behouden? Ekelmans Financieel Advies is u graag van dienst. Wij geven pensioenadvies aan zowel de particulier als de ondernemer die woonachtig is in Hellendoorn.

Pensioenregeling werkgevers

U heeft als ondernemer geen verplichting om uw werknemers een pensioen toe te zeggen.

Deze verplichting geldt alleen als uw bedrijf binnen een sector valt met een collectief bedrijfstakpensioenfonds of waar een collectieve arbeidsovereenkomst voor geldt. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u als werkgever een vrije keuze. Uiteraard wilt u als werkgever goed voor uw personeel zorgen. Heeft u als werkgever op dit moment een pensioenregeling voor uw werknemers of wilt u een regeling gaan aanbieden? Dan zijn er diverse opties, waarbij u wellicht hulp kunt gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in geven van pensioenadvies voor collectieve regelingen en ondersteunen u hierin graag.

Pensioen particulier

Uw werkgever heeft geen pensioenvoorziening? Of u denkt dat u niet genoeg pensioen opbouwt? Dan is het verstandig om zelf een regeling te treffen voor uw pensioen. Wij kunnen u inzicht geven hoe uw pensioeninkomen er uit gaat zien en welke mogelijkheden u heeft om zelf pensioen te gaan opbouwen. 

Afspraak maken

U bent woonachtig in Hellendoorn en u heeft vragen over uw pensioen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0548-201017

BEOORDELINGEN

 • Wij gaven aan wat onze wensen waren en de adviseur heeft aan ons in duidelijke en begrijpelijke taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn/waren voor ons.

  Regina
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch

  E.F.
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!