KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Pensioen Deventer

PENSIOEN DEVENTER?

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Wij hebben de antwoorden op al uw pensioenvragen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • PARTICULIER & ZAKELIJK

  Of het nu om uw eigen pensioen gaat of om de pensioenregeling van uw werknemers, wij helpen u graag.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U bent woonachtig in de omgeving van Deventer en heeft vragen omtrent uw pensioen? Zo wilt u misschien wel weten op hoeveel pensioen u recht heeft? Waar u uw pensioen precies heeft opgebouwd en of dit opgebouwde pensioen wel veilig is? Ekelmans Financieel Advies geeft graag antwoord op deze vragen en geeft onafhankelijk en persoonlijk advies aan particulieren, en ondernemers in de omgeving van Deventer.

Pensioenregeling werkgevers

Een werkgever is niet altijd verplicht om zijn werknemers een pensioensregeling aan te bieden, dit heeft te maken met of het bedrijf binnen een sector valt met een collectief bedrijfstakpensioenfonds, en of het in de collectieve arbeidsovereenkomst is opgenomen. Biedt u als werkgever wel een pensioenregeling aan of denkt u erover na om het aan te bieden? Dan dient u verschillende keuzes te maken, waar verschillende kosten aan verbonden zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een salaris/diensttijdregeling of voor een beschikbare premieregeling? De kosten voor u als werkgever hangen af van hoeveel garanties u uw werknemers geeft. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en beoordelen van collectieve pensioenregelingen en ondersteunen u hierin graag.

Pensioen particulier

Biedt uw werkgever geen pensioenregeling aan, of bent u van mening dat u onvoldoende pensioen opbouwt? Dan is het aan te raden om zelf te gaan sparen voor een (aanvullende) pensioenuitkering. Want u wilt natuurlijk uw levensstandaard ook na uw pensioen behouden. Wij maken voor u inzichtelijk hoe uw pensioeninkomen er uit gaat zien en welke mogelijkheden u heeft om aanvullend pensioen op te bouwen.

Afspraak maken

Woont u in Deventer en heeft u vragen over uw pensioen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij ons op kantoor in Deventer. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Wij gaven aan wat onze wensen waren en de adviseur heeft aan ons in duidelijke en begrijpelijke taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn/waren voor ons.

  Regina
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch

  E.F.
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!