KOMT U ER NIET UIT? 0548-201017
 • Hypotheekadviseur Deventer

HYPOTHEEKADVISEUR NIJVERDAL

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • VERSCHILLENDE OPTIES

  Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers, om er voor u de meest geschikte uit te kiezen.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Ekelmans Financieel Advies is een hypotheekadviseur die al meerdere klanten in Nijverdal heeft bijgestaan met het afsluiten van een hypotheek. De keuze voor de juiste hypotheek gaat niet over één nacht ijs. U zult meerdere keuzes dienen te maken om tot de hypotheek te komen die het beste aansluit bij uw wensen. Woont u in de omgeving van Nijverdal? Dan helpen wij u graag met een gedegen hypotheekadvies. 

Een hypotheek voor uw droomhuis

Heeft u een woning gevonden? Dan kunt u gaan nadenken hoe de woning het beste gefinancierd kan worden. Mocht u geen woning gekocht hebben, maar alleen uw hypotheek willen oversluiten, dan is dit ook mogelijk. Samen met u gaan we op zoek naar de laagste hypotheeklasten. U kunt kiezen uit verschillende hypotheekvormen. Onze hypotheekadviseur helpt u op weg. 

Een hypotheekverstrekker kiezen

Op een gegeven moment maakt u de keuze voor de hypotheekvorm die perfect bij u past. De volgende stap is om te kijken met welke hypotheekverstrekker u in zee gaat. In Nijverdal zijn veel hypotheekverstrekkers actief. Vanuit uw omgeving zult u vast verschillende ervaringen gehoord hebben. Maar wat de één in een hypotheekverstrekker zoekt, hoeft niet voor u te gelden. Wanneer u zeker wilt zijn dat u de juiste keuzes maakt is het verstandig om onze hypotheekadviseur in te schakelen. 

Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en bent u op zoek naar een gedegen hypotheekadviseur in Nijverdal en omstreken? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0548-201017

BEOORDELINGEN

 • Wij hoefden maar te bellen en hij nam onze vraag serieus en ging er gelijk mee aan de slag. Dezelfde dag nog kregen we de antwoorden op onze vragen. Als er wat is waar we niet uit komen kunnen we altijd bellen. Heel prettig persoon en legt alles keurig netjes uit.

  Dennis den Boer
 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken, hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  Nick Koers
 • Zeer heldere uitleg en veel verrichte efforts voor optimaal resultaat.

  Hans de Vries
 • Neemt de tijd voor de klant en zat echt achter de bedrijven aan die ons de hypotheek en verzekeringen leverde vanwege ons deadline.

  D. Suk
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!