KOMT U ER NIET UIT? 0546-232024
Hypotheekadvies in Deventer

HET BESTE HYPOTHEEKADVIES IN WIERDEN

Hypotheekadvies in Wierden op maat voor u samengesteld. 

 • HYPOTHEEKADVIES IN WIERDEN

  Stap voor stap helpen wij u op weg.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U bent woonachtig in Wierden en u wilt een hypotheek afsluiten. U kunt hypotheekadvies nodig hebben voor de aankoop, verbouwing van uw woning of u wilt uw hypotheek oversluiten. In Wierden zijn er verschillende opties voor het afsluiten van een hypotheek. Sinds jaar en dag helpen wij onze klanten met hypotheekadvies in Wierden. Wellicht kunnen wij ook u van dienst zijn met een gedegen hypotheekadvies in Wierden?

Hypotheekadvies Wierden, welke opties?

Een hypotheek is een complex product. Tijdens het hypotheekadvies zullen alle mogelijkheden de revue passeren. U kunt kiezen uit verschillende hypotheekvormen en hypotheekverstrekkers. In Wierden zijn veel hypotheekverstrekkers actief. Iedere hypotheekverstrekker heeft zijn voor- en nadelen. Uiteindelijk vinden we de hypotheek die het beste bij uw past.  

Rentevastperiode hypotheek

Een belangrijk onderdeel tijdens het hypotheekadvies is de rentevastperiode. Bij de hypotheekverstrekkers die in Wierden actief zijn, kunt u kiezen uit verschillende rentevastperioden. Wanneer u de hypotheekrente voor een langere periode vastzet heeft u voor een langere periode zekerheid voor uw hypotheeklasten. Echter zal de rente die u betaalt ook hoger zijn, dan wanneer u de rente voor een kortere periode vast zet. 

 Afspraak maken

U heeft vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont in de omgeving van Wierden, kortom u bent op zoek naar een uitstekend hypotheekadvies in Wierden. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0546-232024

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Chrisiaensen
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen. Zonder hier persoonlijke belangen mee te laten spelen. Prettig en open contact zonder aan professionaliteit in te leveren. Hij weet waar hij mee bezig is en zal alle mogelijkheden aanspreken om tot een goed eindresultaat te komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!