KOMT U ER NIET UIT? 074-7002148
Hypotheekadvies in Zutphen

HYPOTHEEKADVIES IN BORNE

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Woont u in Borne en zoekt u hypotheekadvies dat perfect past bij uw persoonlijke situatie? 

U wilt graag een woning kopen in Borne in bijvoorbeeld Tichelkamp of in het centrum van Borne. Of u wilt uw hypotheek oversluiten? Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Qua hypotheek heeft u veel mogelijkheden, er zijn verschillende hypotheekvormen waaruit u kunt kiezen. Daarnaast is het belangrijk om met een geschikte hypotheekverstrekker in zee te gaan. Tijdens dit traject kunt u vast hulp gebruiken. Ekelmans Financieel Advies begeleidt u graag met een gedegen hypotheekadvies in Borne.

Ekelmans Financieel Advies voorziet al jarenlang haar klanten in Borne van een goed hypotheekadvies. Daarom kunt u er op vertrouwen dat wij u begeleiden tijdens het volledige hypotheektraject. In het traject passeren alle mogelijke risico’s de revue, waar wij de beste oplossingen tegenover stellen.

Hypotheeklasten

Wij beseffen ons goed dat de hypotheeklasten veelal de grootste maandelijkse lasten zijn. Tijdens ons adviestraject houden wij hier rekening mee, zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaalt voor uw hypotheek. Wij maken voor u een vergelijking van meerdere hypotheekverstrekkers zodat u altijd een hypotheek heeft die bij u past.

Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont u in de omgeving Borne? Bent u op zoek naar een gedegen hypotheekadvies in Borne? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 074-7002148

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!