KOMT U ER NIET UIT? 055-2032116
Hypotheekadvies in Zutphen

FINANCIEEL ADVISEUR APELDOORN

Ekelmans Financieel Advies geeft kwaliteitsadvies op maat!

 • TRANSPARANT EN ONAFHANKELIJK

  Onze werkwijze is volledig afgestemd op uw situatie.

 • KOSTELOOS EEN EERSTE GESPREK  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Bent u woonachtig in Apeldoorn en zit u met financiële vraagstukken? Ekelmans Financieel Advies is de financieel adviseur in Apeldoorn waar u terecht kunt voor al uw financiële vragen. Over de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Hierbij richten wij ons op de particulier en ondernemer. Al jarenlang helpen we onze klanten in Apeldoorn met financieel advies, bent u de volgende?

Financieel adviseur Apeldoorn: Advies van een financieel planner

Het nemen van een financiële beslissing gaat vaak niet over één nacht ijs. De keuzes die u maakt kunnen van langere termijn van invloed zijn op uw leven. Als gecertificeerd financieel planner zijn wij perfect in staat om u hierin te begeleiden zodat u de juiste beslissingen neemt. Een financieel planner onderscheidt zich van andere financieel adviseur door integriteit, deskundigheid en een zeer grote kennis van zaken.  Wij zijn als financieel adviseur in Apeldoorn dan ook erg trots dat we deze titel mogen dragen. 

Financieel adviseur Apeldoorn: Onze diensten

Financieel advies is opgebouwd uit verschillende onderdelen waardoor het lastig voor u is om overzicht te houden. Er zijn zoveel verschillende regelingen en mogelijkheden dat u vaak niet op de hoogte bent van wat er nu precies van toepassing is op uw situatie. Als onafhankelijk financieel adviseur houden wij voor u het overzicht zodat we ongeacht uw situatie altijd voor u klaar staan.  Zo geven wij niet alleen onafhankelijk advies over de producten van verschillende banken en verzekeraars, maar helpen wij ook bij het afsluiten van deze producten. Als financieel adviseur in Apeldoorn geven wij dan ook graag antwoord op al uw vragen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen.

Een afspraak maken

Bent u op zoek naar een financieel adviseur in Apeldoorn die u kan helpen bij al uw financiële vraagstukken? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Uiteraard komen wij graag bij u thuis langs in Apeldoorn. Ons eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos!

 

Bel nu: 055-2032116

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!