KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
 • Eerste Hypotheek

UW EERSTE HYPOTHEEK AFSLUITEN?

Wij vergelijken alle opties zodat u altijd de juiste keuze maakt.

 • VRAGEN

  Hoe hoog is uw eerste hypotheek en welke hypotheekvorm moet u kiezen? Wij geven u de juiste antwoorden op deze vragen.

 • WIJ OPEREREN LANDELIJK

  Het maakt ons niet uit waar u uw eerste huis wilt kopen, wij opereren landelijk en adviseren u graag.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U wilt uw eerste hypotheek afsluiten, dat betekent dat u heeft besloten om voor het eerst in uw leven een huis te kopen. Dit is een spannende tijd waarin u waarschijnlijk met veel vragen zit. De belangrijkste vraag is misschien wel hoe hoog uw eerste hypotheek kan zijn en welke hypotheekvorm het beste bij uw situatie past. Ekelmans Financieel Advies ondersteunt u graag bij het afsluiten van uw eerste hypotheek.

Uw ideale eerste hypotheek

Het is uitermate verstandig om te weten wat de maximale hypotheek is die u kunt krijgen voordat u op zoek gaat naar uw droomhuis. Het bedrag dat u maximaal kunt lenen is afhankelijk van de volgende factoren: financiële verplichtingen, rentestand, spaargeld, inkomen en leeftijd. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden bij de keuze voor uw eerste hypotheek. Door goed voorbereid aan de zoektocht te beginnen komt u niet voor teleurstellingen te staan.

Startersregelingen

Wist u dat er verschillende startersregelingen in het leven zijn geroepen om starters financieel te helpen bij het kopen van een eerste huis? Zo is er de starterslening, als u hiervoor in aanmerking komt, heeft u meer mogelijkheden bij het afsluiten van uw eerste hypotheek.

Uw eerste hypotheek? Wij helpen u graag!

U wilt uw eerste hypotheek afsluiten om uw eerste huis te kunnen kopen en wilt dat dit proces zonder zorgen verloopt? Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en in staat om toegespitst op uw situatie een gedegen advies te geven. Vraag vandaag nog een persoonlijk adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek is er voldoende gelegenheid om op uw persoonlijke vragen en situatie in te gaan. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen. Zonder hier persoonlijke belangen mee te laten spelen. Prettig en open contact zonder aan professionaliteit in te leveren. Hij weet waar hij mee bezig is en zal alle mogelijkheden aanspreken om tot een goed eindresultaat te komen.

  Dijkhof
 • Wij hoefden maar te bellen en hij nam onze vraag serieus en ging er gelijk mee aan de slag. Dezelfde dag nog kregen we de antwoorden op onze vragen. Als er wat is waar we niet uit komen kunnen we altijd bellen. Heel prettig persoon en legt alles keurig netjes uit.

  Dennis den Boer
 • We zijn zeer tevreden over de deskundige begeleiding en goede adviezen van de adviseur

  Ewout en Loes
 • De adviseur geeft een duidelijk advies, is open en helder over zijn eigen rol en taken, en over de mogelijkheden die er zijn.

  M. de Wilde
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!