KOMT U ER NIET UIT? 0575-757043
 • Hypotheekadvies in Zutphen

ECHTSCHEIDING IN ZUTPHEN

Wij bieden advies op maat in een moeilijke situatie.

 • ALIMENTATIE & INKOMEN

  Welke gevolgen heeft een scheiding voor uw inkomen?

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  Kunt u na de echtscheiding in dezelfde woning blijven wonen of wilt u graag verhuizen naar een nieuwe woning? Wij geven u advies op maat.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Elk jaar nemen honderden stellen de stap om een echtscheiding aan te vragen in Zutphen. Een echtscheiding brengt erg veel onzekerheden met zich mee. Het is een ingrijpende gebeurtenis waarbij u keuzes dient te maken die gevolgen hebben voor een lange termijn. Naast de emoties die een echtscheiding met zich meebrengt zijn er ook veel financiële keuzes die u dient te maken. Wij geven u graag advies over uw echtscheiding in Zutphen. Bezittingen moeten worden verdeeld en er moeten afspraken worden gemaakt over bijvoorbeeld de opvoeding van uw kinderen, alimentatie en pensioen. Ekelmans Financieel Advies kan u specifiek helpen en begeleiden met onzekerheden die u heeft over uw Zutphen om weer een nieuwe start te kunnen maken.  

Echtscheiding Zutphen: Elke situatie is anders

Iedereen die een echtscheiding in Zutphen aanvraagt zal veel zaken moeten regelen, maar elke situatie is anders. Wij gaan samen met u inventariseren en analyseren hoe u er nu voorstaat, zodat wij op maat een advies kunnen geven van waaruit u verder kunt. 

Een nieuwe start in Zutphen

Om na uw echtscheiding in Zutphen of omstreken een goede nieuwe start te kunnen maken kunnen wij u onder andere helpen bij het verdelen van uw vermogen, het opstellen van een convenant en advies geven over een eventuele nieuwe woonsituatie in Zutphen of ergens anders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u financieel klaar bent voor de toekomst!

Afspraak maken

Ligt u op dit moment in echtscheiding of wilt u graag advies over wat een echtscheiding in Zutphen voor u financieel voor gevolgen heeft? Bent u daarnaast woonachtig in de omgeving van Zutphen? Neem dan contact met ons op en maak in een afspraak. Uiteraard komen we ook bij u thuis op bezoek. 

Bel nu: 0575-757043

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!