KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
 • Hypotheekadvies in Zutphen

ECHTSCHEIDING IN DEVENTER

Wij bieden advies op maat in een moeilijke situatie.

 • ALIMENTATIE & INKOMEN

  Welke gevolgen heeft een scheiding voor uw inkomen?

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  Kunt u na de echtscheiding in dezelfde woning blijven wonen of wilt u graag verhuizen naar een nieuwe woning? Wij geven u advies op maat.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Jaarlijks vragen enkele honderden stellen een echtscheiding in Deventer aan. Een echtscheiding brengt erg veel onzekerheden met zich mee. Het is een ingrijpende gebeurtenis waarbij de keuzes die u maakt gevolgen hebben voor een lange termijn. Naast emotionele beslissingen zijn er ook veel financiële keuzes die u moet maken. Wij geven u graag advies over uw echtscheiding in Deventer. Bezittingen moeten worden verdeeld en er moeten afspraken worden gemaakt over bijvoorbeeld de opvoeding van uw kinderen, alimentatie en pensioen. Ekelmans Financieel Advies in Deventer kan u specifiek helpen en begeleiden met onzekerheden die u heeft over uw financiële situatie. Wij zijn de echtscheidingspecialist in Deventer. 

Echtscheiding Deventer: Elke situatie is anders

Iedereen die een echtscheiding in Deventer aanvraagt moet veel zaken regelen, maar elke situatie is anders. Wij kunnen u helpen bij het inventariseren en analyseren van uw situatie zodat wij een advies op maat kunnen geven, waaruit u weer verder kunt. U kunt een afspraak maken met een echtscheidingspecialist in Deventer op ons kantoor of wij kunnen bij u thuis langskomen voor een kennismaking.

Een nieuwe start in Deventer

Om na uw echtscheiding in Deventer of omstreken een goede nieuwe start te kunnen maken kunnen wij u onder andere helpen bij het verdelen van uw vermogen, het opstellen van een convenant en advies geven over een eventuele nieuwe woonsituatie in Deventer of ergens anders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u financieel klaar bent voor de toekomst!

Afspraak maken

Ligt u op dit moment in echtscheiding of wilt u graag advies over wat een echtscheiding in Deventer voor u financieel voor gevolgen heeft? Woont u daarnaast in de omgeving van Deventer? Neem dan contact met ons op en kom kosteloos op bezoek bij ons op het kantoor in Deventer. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis op bezoek.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!