KOMT U ER NIET UIT? 055-2032116
 • Hypotheekadvies in Zutphen

ECHTSCHEIDING IN APELDOORN

Wij bieden advies op maat in een moeilijke situatie.

 • ALIMENTATIE & INKOMEN

  Welke gevolgen heeft een scheiding voor uw inkomen?

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  Kunt u na de echtscheiding in dezelfde woning blijven wonen of wilt u graag verhuizen naar een nieuwe woning? Wij geven u advies op maat.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Elk jaar vragen honderden stellen een echtscheiding aan in Apeldoorn. Een echtscheiding kan erg veel onzekerheden met zich meebrengen. Het is een ingrijpende gebeurtenis die nogal wat  gevolgen heeft voor de lange termijn. Naast emoties die erbij komen kijken dient u ook een aantal financiële keuzes te maken. Wij geven u graag advies over uw echtscheiding in Apeldoorn. Bezittingen moeten worden verdeeld, er moeten afspraken worden gemaakt over de opvoeding van uw kinderen, alimentatie en pensioen. Ekelmans Financieel Advies kan u specifiek helpen en begeleiden met onzekerheden die u heeft over uw financiële situatie. Wij zijn de echtscheidingspecialist voor onze klanten in Apeldoorn. Al jarenlang helpen we onze klanten in Apeldoorn om weer een frisse start te kunnen maken.  

Echtscheiding Apeldoorn: Elke situatie is anders

Iedereen die een echtscheiding in Apeldoorn aanvraagt moet veel zaken regelen, maar elke situatie is anders. Wij kunnen u helpen bij het in kaart brengen van uw situatie zodat wij op maat een advies kunnen geven van waaruit u verder kunt. U kunt een afspraak maken met een echtscheidingspecialist op ons kantoor of wij kunnen bij u thuis langskomen voor een kennismaking.

Een nieuwe start in Apeldoorn

Om na uw echtscheiding in Apeldoorn of omstreken een goede nieuwe start te kunnen maken kunnen wij u onder andere helpen bij het verdelen van uw vermogen, het opstellen van een convenant en advies geven over een eventuele nieuwe woonsituatie in Apeldoorn of ergens anders. Samen zorgen we ervoor dat u financieel klaar bent voor de toekomst!

Afspraak maken

Ligt u op dit moment in echtscheiding of wilt u graag advies over wat een echtscheiding in Apeldoorn voor u financieel voor gevolgen heeft? Woont u daarnaast in de omgeving van Apeldoorn? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook bij u thuis op bezoek.

 

Bel nu: 055-2032116

BEOORDELINGEN

 • Wij hoefden maar te bellen en hij nam onze vraag serieus en ging er gelijk mee aan de slag. Dezelfde dag nog kregen we de antwoorden op onze vragen. Als er wat is waar we niet uit komen kunnen we altijd bellen. Heel prettig persoon en legt alles keurig netjes uit.

  Dennis den Boer
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 


Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!