Onze Diensten

Financieel advies kent verschillende onderdelen. Deze onderdelen ziet u misschien als losstaande financiële regelingen. Als onafhankelijk financieel adviseur zien wij al uw financiële zaken als één geheel. Vaak bent u niet op de hoogte van alle regelingen en mogelijkheden en dan zijn er nog de verschillende instanties waar u mee in zee kunt gaan. Wij staan graag voor u klaar, ongeacht in welke situatie u zich bevindt.

Wij geven hierbij onafhankelijk advies over de producten van verschillende banken en verzekeraars. Tevens helpen wij u bij het afsluiten van deze producten en met al uw verdere vraagstukken. Wilt u alleen advies en daarna zelfstandig een product afsluiten, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

Verzekeringen

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van zowel uw particuliere verzekeringen als uw zakelijke verzekeringen. Zodat u, in welke situatie dan ook, nooit voor onverwachte tegenslagen komt te staan.


Hypotheken
Wat is het hypotheekbedrag dat u kunt lenen? Welke hypotheekvorm past het beste bij uw situatie? Welke rentevaste periode is het meest gunstig voor u? Dat zijn allemaal vragen omtrent uw hypotheek waarop wij u graag antwoord op geven.

Pensioen
Wij helpen u graag op weg als u niet helemaal met het Nederlandse pensioensysteem bekend bent. U bent ondernemer en u wilt uw personeel of uzelf een pensioen toezeggen? Of wenst u als particulier wat aan uw pensioengat te gaan doen?

Maar ook tijdens vervelende situaties, zoals bij overlijden, een echtscheiding en bij vragen over uw ontslagvergoeding staan wij graag met passend advies voor u klaar.

 

 

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!