• PGB hypotheek

Lees de volledige pagina!

 

We verdiepen ons in uw situatie en werken op basis van No cure No pay. 

 

 • PGB HYPOTHEEK, UW MOGELIJKHEDEN, WIJ WERKEN LANDELIJK!

  Lees onderstaande pagina volledig door om te kijken of er mogelijkheden voor u zijn! Er staat tot in detail beschreven aan welke voorwaaren u dient te voldoen. Voldoet u niet aan de voorwaarden? Dan kunnen wij helaas niks voor u betekenen. We kunnen u alleen helpen met het aanvragen van een hypotheek, niet met een persoonlijke lening.

 • GESPECIALISEERD IN PGB

  Door onze jarenlange ervaring hebben we al meerdere klanten met PGB inkomen aan een hypotheek geholpen. Gezien de vele aanvragen die wij krijgen wordt uw dossier alleen in behandeling genomen als u uw situatie mailt naar info@ekelmansfinancieeladvies.nl of uw gegevens achterlaat op onze website. We willen graag weten hoe hoog het bruto PGB inkomen is. Hoe lang u het PGB inkomen al heeft. Het bruto inkomen wat u of uw partner heeft naast het PGB inkomen. Welke prijsklasse u een woning zoekt. We nemen dan zelf telefonisch contact met u op. Het heeft geen zin dat u telefonisch contact opneemt. Mocht u toch telefonisch contact opnemen dan wordt uw dossier niet in behandeling genomen. Dit is puur zelfbescherming. Anders zijn we de hele dag bezig met de telefoon opnemen en komen we niet meer toe aan onze werkzaamheden. U ontvangt binnen een dag een reactie van ons.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

 Lees de volledige pagina door!

U ontvangt als zorgverlener uw inkomen geheel of gedeeltelijk uit een PGB (Persoons gebonden budget) en u wilt een hypotheek afsluiten? Waarschijnlijk loopt u dan tegen enkele problemen aan. Zo kan het voorkomen dat uw inkomen uit PGB niet als inkomen erkend wordt door de hypotheekverstrekker. Wij van Ekelmans Financieel Advies zijn gespecialiseerd in PGB inkomen en hebben al meerdere klanten aan een hypotheek geholpen, bent u de volgende?

 

PGB Hypotheek: hoe of wat?

Wanneer u als zorgverlener een zorgovereenkomst hebt met een budgethouder, dan kunt u dit inkomen gebruiken om een hypotheek aan te vragen. Als zorgverlener kunt u namelijk een hypotheek krijgen.

 

PGB Hypotheek: Zorgovereenkomsten

Uw cliënten hebben van het zorgkantoor of van de gemeente een PGB toegekend gekregen om een zorgovereenkomst met u als zorgverlener aan te gaan. Er zijn drie soorten zorgovereenkomsten die u kunt gebruiken voor een PGB hypotheek:

 1. Een freelance overeenkomst tussen u (zorgverlener) en de budgethouder, hierbij is sprake van een zelfstandig komen. 
 2. Een overeenkomst tussen u (zorgverlener) en een partner of familielid zoals moeder, vader, opa of oma, hierbij is er sprake van een familieovereenkomst. 
 3. Een arbeidsovereenkomst tussen u (zorgverlener) en de budgethouder, hierbij is sprake van een regulier dienstverband.

 

Wanneer zijn er mogelijkheden: Lees onderstaande alinea goed door!

Wanneer u PGB inkomen ontvangt uit een arbeidsovereenkomst of freelanceovereenkomst zijn er mogelijkheden. Er hoeft in deze situatie geen ander inkomen naast te lopen. Het PGB inkomen dient u bij een freelanceovereenkomst minimaal 3 volledige kalenderjaren te ontvangen. Als er sprake is van een arbeidsovereenkomst kan dit korter zijn. Wanneer u PGB ontvangt mag u daarnaast geen fulltime dienstverband hebben uit loondienst uit een ander dienstverband. Een hypotheek aanvragen boven de NHG grens behoort tot de mogelijkheden. 

 

Bij een familie overeenkomst zijn er alleen mogelijkheden wanneer u of uw partner een ander inkomen heeft naast het PGB inkomen. Dit inkomen mag geen uitkering zijn. Denk hierbij aan de WIA, WAO , WW etc. Het PGB inkomen dient u minimaal volledige kalenderjaren te ontvangen. Diegene die PGB ontvangt mag daarnaast geen fulltime dienstverband hebben uit loondienst. De eventuele partner uiteraard wel. 

Bij een familieovereenkomst kan alleen een hypotheek onder de NHG normen worden aangevraagd. De kostengrens is voor 2019 vastgesteld op € 290.000,-. Voor woningen met energiebesparende voorzieningen is de kostengrens 6% hoger, namelijk € 307.400,-.

Bij alleen PGB inkomen op basis van een familieovereenkomst zonder andere inkomsten van u of uw partner zijn er geen mogelijkheden.

Daarnaast heeft u in alle PGB situaties spaargeld nodig wanneer u een volledige financiering aangaat. De overheid heeft besloten dat bij een volledige financiering het niet meer mogelijk is om alle kosten mee te financieren. 

PGB Hypotheek aanvragen? Laat ons u helpen!

Uit onze ervaring blijkt dat het lastig is om met een PGB inkomen een hypotheek te krijgen. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een PGB hypotheek?  Gezien de vele aanvragen en telefoontjes die wij krijgen wordt uw dossier alleen in behandeling genomen als u uw situatie mailt naar info@ekelmansfinancieeladvies.nl of uw gegevens achterlaat op onze website. We willen graag weten hoe hoog het bruto PGB inkomen is. Hoe lang u het PGB inkomen al heeft. Het bruto inkomen wat u of uw partner heeft naast het PGB inkomen. Welke prijsklasse u een woning zoekt. We nemen dan zelf telefonisch contact met u op. Het heeft geen zin dat u telefonisch contact opneemt. Mocht u toch telefonisch contact opnemen dan wordt uw dossier niet in behandeling genomen. Dit is puur zelfbescherming. Anders zijn we de hele dag bezig met de telefoon opnemen en komen we niet meer toe aan onze werkzaamheden.

 

BEOORDELINGEN

 • De toegevoegde waarde van deze hypotheekadviseur ten opzichte van andere adviseurs is dat hij zoals hij zelf zegt eigenwijs genoeg is om het onmogelijk mogelijk te maken.

  Chris en Jessica
 • We hebben heel veel financieel adviseurs gesproken om een hypotheek te krijgen, waarin een PGB inkomen mee kan worden genomen. Helaas wilde dit niet lukken. Uiteindelijk via Google zijn we terecht gekomen bij de adviseur. Bij ons lag dit allemaal niet eenvoudig. Er waren heel wat obstakels, maar ook deze keer is het hem gelukt ons een hypotheek te verstrekken.

  Annemarie
 • Goedenmiddag wij waren eerst bij onze huidige adviseur bezig die had het PGB inkomen van mijn vrouw erg onderschat 2 weken verlenging gekregen van de verkopers toen meteen deze adviseur ingeschakeld.Wij merkten meteen dat de adviseur alles over het PGB wist en dat gaf ons eindelijk een gerust gevoel dat we bij ons eigen adviseur nog nooit hebben gehad die al 8 weken bezig was met verschillende banken.Ook is het de adviseur gelukt om boven de NHG te lenen en dit alles heeft hij in nog geen twee weken voor mekaar gekregen net op tijd voor de ontbindings-datum. Deze man is zeer duidelijk en goed voorbereid bezig als hij zegt we hebben groenlicht dan kan je gerust gaan slapen want dan heeft hij alles voor mekaar gekregen.Wij raden dus echt iedereen aan als je een PGB inkomen heb ga het niet proberen bij je huidige adviseur daar verlies je alleen maar tijd mee ga direct naar dit kantoor .

  Mike
 • Ik heb al jaren een PGB voor mijn zoon en kreeg het bij mijn eigen hypotheekverstrekker niet van de grond om een hypotheek te krijgen voor mijn nieuwe huis. Altijd keurig mijn hypotheek betaald. Wilde nu kleiner gaan wonen en dus een veel lagere hypotheek maar omdat ik een PGB voor mijn zoon ontvang, naast inkomen als zelfstandige, werd dit niet gehonoreerd. De adviseur heeft mij zeer goed geholpen. Ik kreeg duidelijk aangereikt welke papieren allemaal nodig waren. De communicatie verliep snel en prettig. De adviseur is begaan met de mensen en heeft als doel de mens echt te helpen en ervoor te zorgen dat het verkrijgen van een hypotheek voor mensen met een PGB toch mogelijk is. Ik kan de adviseur zeer aanraden bij een ieder die in dezelfde positie verkeerd!

  Florence
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!