KOMT U ER NIET UIT? 055-2032116
 • Pensioenadviseur Apeldoorn

PENSIOENADVISEUR APELDOORN?

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Of u nu als particulier of als ondernemer vragen heeft over uw pensioen, wij helpen u graag.

 • ALLE OPTIES

  Wij inventariseren voor u alle opties zodat alle zaken omtrent uw pensioen perfect geregeld zijn.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Woont u in (de omgeving van) Apeldoorn en bent op zoek naar een pensioenadvies? Wilt u graag advies dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie en omstandigheden? Dan bent u bij Ekelmans Financieel Advies aan het juiste adres. Wij richten ons op de particulier en de ondernemer.

Pensioengat

Tegenwoordig hebben mensen steeds vaker een pensioengat. Dit is te wijten aan het wisselen van werkgever of door bijvoorbeeld minder te gaan werken. Ook kan het pensioen lager uitvallen doordat steeds meer werkgevers hun pensioenregeling versoberen. Bent u toch die werkgever die uzelf en uw personeel een goed pensioen wil toezeggen? Of wilt u als werknemer iets aan uw pensioen doen? Ekelmans Financieel Advies is de pensioenadviseur in omgeving Apeldoorn die uw pensioen onder de loep neemt en advies geeft welke mogelijkheden u heeft.

Uw pensioen

De verhoging van AOW-leeftijd en problemen bij pensioenfondsen kunnen gevolgen hebben voor uw inkomen als u met pensioen gaat. Uw inkomen na pensionering daalt, maar uw vaste lasten lopen wel na pensioendatum wel gewoon door. En u wilt uw levensstandaard ook na uw pensioen behouden. Dan is het belangrijk dat uw pensioen goed geregeld is.

Ondernemer

U wilt als werkgever toch ook dat uw personeel, net als u, een goed pensioen heeft?

Wij zijn dé pensioenadviseur in omgeving Apeldoorn die voor u inzichtelijk maakt hoe uw pensioeninkomen er uit gaat zien en welke mogelijkheden u heeft om aanvullend pensioen op te bouwen.

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een pensioenadviseur in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 055-2032116

BEOORDELINGEN

 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch.

  E.F.
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Praktijk Christiaensen
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 


Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!