KOMT U ER NIET UIT? 074-7002148
Pensioenadvies Zutphen

PENSIOENADVIES IN BORNE

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Wij hebben de antwoorden op al uw pensioenvragen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Bent u op zoek naar een pensioenadvies in Borne? U kunt verschillende vragen hebben over pensioen. Wij zijn zowel de werkgever als de particuliere klant graag van dienst met een goed pensioenadvies.

Het is mogelijk dat u als ondernemer op zoek bent naar een pensioenadvies voor uw werknemers of voor u zelf. Daarnaast kunt u als werknemer vragen hebben over uw pensioen. Voor al uw pensioenadvies in Borne kunt u bij ons terecht.

Hoe zit het met uw pensioen?

Er wordt vaak niet stilgestaan bij pensioen. Dat is toch iets voor later? Het is zeker nog ver weg, maar het is verstandig om na te gaan wat uw pensioeninkomen bij pensionering gaat worden. Een groot gedeelte van alle Nederlanders bouwt niet genoeg pensioen op. Er kunnen diverse situaties ontstaan, waarbij dat ook voor u kan gelden. Een goed pensioenadvies wordt steeds belangrijker. 

Goed pensioen? Zelf doen!

De overheid regelt steeds minder voorzieningen voor haar burgers, de pensioenfondsen versoberen hun regelingen. Als u een goed pensioen wilt ontvangen is het steeds meer een kwestie van zelf doen. En het zelf regelen kan soms lastig zijn, omdat iedere situatie anders is. Wij als Ekelmans Financieel Advies kunnen u helpen en voorzien van pensioenadvies wat toegespitst is op uw situatie. 

Ik ben op zoek naar pensioenadvies in Borne

Bent u op zoek naar pensioenadvies in Borne? Wij helpen u graag met goed pensioenadvies, zodat u direct weet wat uw mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 074-7002148

BEOORDELINGEN

 • De adviseur gaf een goede en duidelijke uitleg, over verzekeringen en hypotheken. Hij adviseerde ons precies wat we nodig hadden , en probeerde ons geen verzekering af te laten sluiten waar we niks aan hebben.

  E. Ramondt
 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch

  E.F.
 • De adviseur komt zijn afspraken goed na.

  Edwin
 • Wij gaven aan wat onze wensen waren en de adviseur heeft aan ons in duidelijk en begrijpelijk taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn/waren voor ons.

  Regina
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!