KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
Pensioenadviseur Deventer

PENSIOENADVISEUR DEVENTER

Wij verdiepen ons in uw situatie om zo altijd het juiste pensioenadvies te geven.

 • PENSIOENVRAGEN

  Of u nu als particulier of als ondernemer vragen heeft over uw pensioen, wij helpen u graag.

 • ALLE OPTIES

  Wij inventariseren voor u alle opties zodat alle zaken omtrent uw pensioen perfect geregeld zijn.

 

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U bent woonachtig in de omgeving van Deventer en bent op zoek naar een pensioenadviseur die advies kan geven dat perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie en omstandigheden. Wij richten ons op de particulier en de ondernemer.

Pensioengat

Tegenwoordig stapt men vaker over naar een andere werkgever of wordt er voor gekozen om minder te gaan werken. Dit zijn allemaal aanleidingen voor een pensioengat. Ook kan het pensioen lager uitvallen doordat steeds meer werkgevers hun pensioenregeling versoberen. Bent u toch die werkgever die uzelf en uw personeel een goed pensioen wil toezeggen? Of wilt u als werknemer wat aan uw pensioen doen? Ekelmans Financieel Advies is de pensioenadviseur in Deventer die kijkt hoe uw pensioen ervoor staat en advies geeft welke mogelijkheden u heeft.

Uw pensioen

Uw pensioen komt onder druk te staan, de verhoging van AOW-leeftijd en problemen bij pensioenfondsen kunnen gevolgen hebben voor uw inkomen als u met pensioen gaat. Uw vaste lasten lopen na pensioendatum door, terwijl uw inkomen na pensionering daalt. Uiteindelijk wilt u uw levensstandaard ook na uw pensioen behouden. En als werkgever wilt u toch ook dat uzelf en uw personeel een goed pensioen opbouwen? Wij zijn dé pensioenadviseur uit Deventer die voor u inzichtelijk maakt hoe uw pensioeninkomen er uit gaat zien en welke mogelijkheden u heeft om aanvullend pensioen op te bouwen.

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een pensioenadviseur in Deventer? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij ons op kantoor in Deventer. Uiteraard komen we ook graag bij u langs.Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • Gaf goed en passend advies, reageerde snel op vragen, bereidde zich voor, toonde initiatief, zocht zaken goed uit, toonde interesse, was realistisch.

  E.F
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Praktijk Christiaensen
 • De adviseur geeft duidelijk aan wat de beste opties zijn.

  R. Mulch
 • De adviseur gaf duidelijk en volledig advies, zonder dwingend te zijn. M.a.w.: hij laat de beslissing bij de klant.

  E. Ramondt
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt.

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!