Hypotheeklasten berekenen

Als u een huis wilt kopen, is het verstandig om uw hypotheeklasten te berekenen en te weten wat de maximale hypotheek is die u kunt krijgen. Dit geeft u namelijk inzicht in wat in uw situatie de mogelijkheden en gevolgen zijn. Zo weet u, voordat u een hypotheek afsluit, wat die hypotheek u per maand zal gaan kosten en in welke prijsklasse u uw nieuwe onderkomen kunt zoeken.

  • Advies afgestemd op uw persoonlijke situatie en omstandigheden
  • Onafhankelijk advies: u betaalt nooit teveel
  • Ons enige belang is uw belang
  • Wij komen graag bij u thuis voor een gesprek
  • Altijd de beste deal voor u

 


De juiste gegevens

Zelf uw maximale hypotheek berekenen? Zorg er dan voor dat u de juiste gegevens verzamelt. Bij het kopen van een nieuwe woning, of dit nou een nieuwbouwhuis of een bestaande woning is, worden er diverse gegevens gevraagd. Zo spelen uw eigen inkomen en het inkomen van uw eventuele partner hierin de belangrijkste rol. Daarnaast spelen uw spaargeld en de overwaarde van uw oude huis ook een rol bij het berekenen van uw maximale hypotheek. Ook wordt er altijd gevraagd naar uw financiële lasten zoals een lening of alimentatie en uw leeftijd.

Online hypotheeklasten berekenen; uw maximale hypotheek

Wilt u handig online uw maximale hypotheek berekenen? Dan zij wij als erkend hypotheekadviseur voor u een vertrouwd adres! Via onze rekenmodule kunt u simpel en snel te weten komen wat uw maximale hypotheek is. Let wel op dat het online berekenen van de maximale hypotheek een indicatie is. Wilt u een precieze berekening van uw hypotheeklasten, neem dan via onze contactpagina contact met ons op om een afspraak voor een adviesgesprek. Het eerste gesprek is op onze kosten!


NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!