KOMT U ER NIET UIT? 0572-700228
Hypotheekadvies Raalte

HYPOTHEEKADVIES RAALTE

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Hypotheekadvies Raalte: vakkundig en gedegen

Zoekend naar een hypotheekadvies in Raalte dat aansluit bij uw persoonlijke situatie? Gaat u een huis kopen in Raalte, bijvoorbeeld in het Overstigt of Blekkershoek? Of wilt u uw huidige hypotheek in Raalte oversluiten? Bij het aanvragen van een hypotheek staat u veel te wachten. De keuzemogelijkheden op het gebied van hypotheken zijn enorm. Allereerst is er de keuze voor de hypotheekvorm. Daarnaast moet u gaan nadenken bij welke hypotheekverstrekker u de hypotheek gaat afsluiten. Enige hulp is hierbij vast gewenst. Ekelmans Financieel Advies helpt u graag op weg en geeft u een gedegen hypotheekadvies in Raalte. 


Als hypotheekadviseur in Raalte hebben we al meerdere klanten geadviseerd inzake hun hypotheek. Bij ons bent u verzekerd van deskundig hypotheekadvies. Wij begeleiden u gedurende het volledige hypotheekadvies traject. Vanzelfsprekend komen alle mogelijke risico’s aan bod, waar wij de beste hypotheekoplossingen tegenover stellen.

Hypotheeklasten

Wij beseffen ons goed dat hypotheeklasten één van de grootste maandelijkse lasten zijn. Samen met u vergelijken we meerdere hypotheekverstrekkers, zodat u nooit teveel betaalt voor uw hypotheek. Tijdens het hypotheekadvies vinden we de hypotheek die naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw behoeften.

Hypotheekadvies Raalte:Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont u in de omgeving van Raalte? Kortom, bent u op zoek naar een gedegen hypotheekadvies in Raalte? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0572-700228

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!