KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
 • Hypotheekadvies in Zutphen

HYPOTHEEKADVIES IN OLST

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

Hypotheekadvies nodig in Olst? Wij voorzien u van advies dat uitstekend aansluit bij uw situatie. Gaat u een woning kopen in Olst of wilt u uw huidige hypotheek oversluiten? U zal een aantal belangrijke keuzes dienen te maken inzake uw hypotheek. De mogelijkheden op het gebied van hypotheken zijn enorm. U gaat een keuze maken voor een hypotheekvorm en daarnaast dient u te beslissen bij welke hypotheekverstrekker u de hypotheek onder wil brengen. Tijdens het hypotheektraject heeft u wellicht hulp nodig. Ekelmans Financieel Advies staat u graag bij met een gedegen hypotheekadvies in Olst.

Ekelmans Financieel Advies is al jaren klanten in Olst van dienst met het afsluiten van een hypotheek. Bij ons bent u verzekerd van deskundig hypotheekadvies van het begin tot het einde van het hypotheektraject. Tijdens het traject bespreken wij met u alle risico’s, waar wij de beste oplossingen tegenover stellen.

Hypotheeklasten

De hypotheeklasten zijn bijna altijd de grootste maandelijkse lasten. We beseffen ons dat terdege. Samen met u starten wij het adviestraject, waarbij we voor u op zoek gaan naar de laagste hypotheeklasten. Als onafhankelijk hypotheekadviseur vergelijken we voor u diverse hypotheekverstrekkers om er voor u de beste uit te kiezen.

Afspraak maken

Heeft u vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont u in de omgeving Olst? Kortom, bent u op zoek naar een gedegen hypotheekadvies in Olst? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook graag bij u thuis. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. Ons kantoor is gevestigd in Deventer.

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!