KOMT U ER NIET UIT? 0570-752737
 • Hypotheekadvies in Zutphen

HYPOTHEEKADVIES IN OLDENZAAL

Bij ons krijgt u hypotheekadvies dat perfect toegespitst is op uw situatie.

 • HYPOTHEEKVRAGEN

  De keuze voor de juiste hypotheek is niet eenvoudig. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • GEEN OVERHAASTE BESLISSING

  Wij adviseren u bij elke stap die u neemt zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.

  

ik wil een passend advies

EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies? Dat kan!

U wilt graag hypotheekadvies ontvangen in Oldenzaal dat aansluit bij uw situatie ?

U heeft besloten om een woning in Oldenzaal te kopen of u wilt uw hypotheek oversluiten. Bij het aanvragen van een hypotheek staat u aardig wat te wachten. Tijdens het hypotheekadvies dient u verschillende keuzes te maken. Om te beginnen dient u een keuze te maken voor het type hypotheek. Daarna kunt u beslissen met welke hypotheekverstrekker u in zee wilt gaan. Enige ondersteuning tijdens dit traject is zeer welkom. Ekelmans Financieel Advies staat u bij met raad en daad en geeft u een uitstekend hypotheekadvies in Oldenzaal.

Ekelmans Financieel Advies begeleidt inmiddels al jaren klanten uit Oldenzaal bij het aanvragen van hun hypotheek. Bij ons weet u zeker dat u een deskundig hypotheekadvies ontvangt. Tijdens het volledige adviestraject staan wij voor u klaar. Ook komen alle mogelijke risico’s aan bod, waar wij de beste hypotheekoplossingen tegenover stellen.

Hypotheeklasten

De hypotheeklasten zijn bijna altijd de hoogste maandelijkse lasten. Wij vinden het belangrijk om hier tijdens het hypotheekadvies traject uitvoerig bij stil te staan. Tijdens het hypotheekadvies vergelijken we voor u meerdere hypotheekverstrekkers, zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaalt. Uiteindelijk vinden we de hypotheek die het beste bij u past.

Afspraak maken

U heeft vragen met betrekking tot uw hypotheek en woont in de omgeving van Oldenzaal, kortom u bent op zoek naar een gedegen hypotheekadvies in Oldenzaal. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard komen we ook bij u langs. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

Bel nu: 0570-752737

BEOORDELINGEN

 • We kregen advies over de aankoop van een nieuwe woning, waarbij onze oude woning nog niet verkocht was. De adviseur gaf duidelijk aan wat onze mogelijkheden waren in deze lastige situatie.

  Leo
 • Vriendelijk, persoonlijk en betrokken

  Christiaensen
 • Duidelijk en eerlijk advies. Hier kun je tenminste iets mee. Vooral onafhankelijk.

  Eric
 • Een eerlijk/open en transparant persoon, die alle opties open houdt om tot een juiste keuze te kunnen komen.

  Dijkhof
Gecertificeerd Financieel Planner

 

Gecertificeerd Financieel Planner

Erkend Hypotheek Adviseur

 

Erkend Hypotheek Adviseur

EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer. 

Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

 

DE VOORDELEN

Ekelmans Financieel Advies  geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding, echtscheiding en overlijden. 

 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële zaken, of het nu gaat om uw verzekering, pensioen of uw hypotheek.

 • PERSOONLIJK AFGESTEMD ADVIES

  Uw belang is ons belang, zodat ons advies altijd afgestemd is op uw persoonlijke situatie en omstandigheden

 • ONAFHANKELIJK ADVIES

  Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij voor u altijd alle mogelijkheden zodat u er van verzekerd bent dat u nooit teveel betaalt

 • TRANSPARANTE WERKWIJZE

  Wij werken volledig transparant zodat u tijdens het gehele adviesproject altijd op de hoogte bent van de stand van zaken

NEEM CONTACT OP OF VRAAG KOSTELOOS EEN OFFERTE AAN!